Update van de Sponsorcommissie

Aanstaande zaterdag staat de opening van Villa Valto 2.0 op de agenda. Een Valto evenement waarbij we weer trots mogen zijn op onze verenging. Het is bijzonder dat we steeds weer groeien met onze prestaties en verenging. Dit hebben we met veel inspanning van vrijwilligers gerealiseerd maar ook met steun van onze sponsoren.

Daarom hebben we dit feestje ook aangegrepen om alle sponsors uit te nodigen dit feest met ons mee te vieren. De grote groep sponsoren van Valto reclameborden, Bijblijver en teamshirts hebben we uitgenodigd maar ook de sponsoren, die doelgericht de verbouwing hebben gesponsord door in te schrijven voor een tegeltje op de nieuwe tegelwand. Het zal een gezellige zaterdag worden!

We gaan dit seizoen ook het sponsorwerk een stapje doelgerichter aanpakken. Afgelopen zomer hebben we een commissie samengesteld. Het doel van de commissie is het ontwikkelen en onderhouden van sponsorgelden ten behoeve van het verenigingswerk van Valto en coördineren van ledenacties om geld in te zamelen. Vanuit deze commissie gaan we dus ook de acties aansturen zoals de Sinaasappelactie; Grote Clubactie; Rabobank Clubkas campagne en Sponsor Kliks.

Ik stel graag de commissie aan jullie voor:

  • Marco Stolze – Werven van nieuwe sponsoren
  • Dennis Voskamp – Werven van nieuwe sponsoren en regelen van sponsormateriaal (borden, vlaggen e.d.)
  • Hans Ridder – Onderhoud van sponsorrelaties
  • Angelie Prins – Facturatie en Administratie van sponsoraangelegenheden
  • Rosanne van Staalduinen – Afstemming met bestuur
  • Michiel van den Bos – Algehele coördinatie sponsoraangelegenheden, onderhoud van sponsorrelaties en afstemming met kledingcommissie

De kledingcommissie is tevens ingesteld en staat aangesteld om nieuwe kleding in te meten en modieuze ontwikkelingen in het Valto assortiment bij te houden. De kledingcommissie bestaat uit Marjolein de Rijcke en Janine Vlieg.

Met dit team zijn we direct aan de slag gegaan en gaan we veel bestaande sponsoractiviteiten als ook nieuwe sponsor ideeën oppakken. Wanneer je vragen en of ideeën hebt spreek één van ons aan. We blijven jullie informeren over onze voortgang en ontwikkelingen via de Bijblijver.

Vriendelijke groeten,
Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.