Valto 1 speelt play-off wedstrijden voor plek in de hoofdklasse

Door een tweede plaats in de overgangsklasse mag Valto 1 zich opmaken voor twee play-off-wedstrijden tegen De Meervogels uit Zoetermeer. De winnaar over deze twee wedstrijden promoveert naar de Hoofdklasse. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 9 april, thuis in de Vreeloo hal.

De promovendus wordt bepaald op onderling resultaat na deze twee wedstrijden, staat het gelijk (dus een keer winst voor Valto en een keer winst voor De Meervogels), dan telt het doelsaldo. Mocht dit ook gelijk zijn, dan volgt er verlenging.

Het vlaggenschip van Valto eindigde op een keurige tweede plaats en liet alleen Sporting Delta voor zich. Sporting Delta is ook de enige ploeg die punten wist te halen bij Valto. Er werd gewonnen van Fortis en ONDO Middelburg. De Meervogels eindigde met vijf overwinningen en een gelijkspel boven in de overgangsklasse. Het belooft dus een spannend tweeluik te worden.

Marco Stolze, voorzitter val Valto over het spelen van play off wedstrijden: “Als voorzitter ben ik trots op deze unieke prestatie van deze ploeg. We zijn ontzettend trots dat we voor een plek in de hoofdklasse mogen strijden. We zien alle supporters graag in de Vreeloo hal op 9 april tegen De Meervogels.”

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.