Valto D1 gaat naar het NK en wij gaan mee!

Op zaterdag 21 mei wist onze D1 het kampioenschap te behalen door met 9-0 van PCK/SWK Groep te winnen. Het betekende de kers op de taart in een ijzersterk seizoen. In de najaar-competitie werd dit team al kampioen en in de winnaarspoule ging het gewoon door. Hierdoor mogen deze geweldige jeugdspelers, samen met hun coaches naar het Nederlands Kampioenschap voor D-jeugd in Tilburg.

En wij gaan natuurlijk mee! Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes en alle Valto leden die dit willen meemaken zijn van harte welkom om met de bus naar het zuiden af te reizen. Hoewel het voor het eerst is dat een Valto D1 team hier aan mee mag doen, is het toernooi geen onbekende voor ons. Precies een jaar geleden hebben wij dit evenement georganiseerd en beleefden een fantastische dag!

Laten we er dus op zaterdag 11 juni wederom een super dag van maken. Eerst met de bus naar Tilburg, schreeuwen zo hard je kunt, daarna terug naar De Lier, waar een heerlijke BBQ op ons wacht en waar we de D1 binnenhalen en samen met alle andere kampioenen van het seizoen zullen huldigen. Het wordt één groot feest!

IMG_9308

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.