Valto F1 en Valto F4 KAMPIOEN!

VEO F1 – Valto F1 Kampioenen!!!

Vandaag een belangrijke wedstrijd. Het kampioenschap is inmiddels al wel binnen maar om het écht te maken hoort een overwinning er vandaag toch echt wel bij! Met oranje haren en flink wat supporters start de wedstrijd. Oei… 1-0 voor Veo. 2-0 voor Veo. Dit gaan ze niet menen toch? Kampioen zijn en dan de laatste wedstrijd verliezen? Nee, dat zijn de kampioenen niet van plan! Dus daar volgt de revanche! Het gaat van 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, 3-5, wat een strijd! Veo biedt flink tegenstand; het is een gelijkwaardige, leuke, spannende wedstrijd. Aan de kant wordt er flink getoeterd en aangemoedigd. Het moet lukken! De derde helft volgt een klein dipje aan beide kanten. Er wordt vrijwel niet gescoord. De vierde helft moet het dus gebeuren. Iedereen staat scherp! Coaches en supportes beginnen lichtjes te zweten. Hou vast, hou vast! Veo komt dichterbij! Het scheelt nog maar 1 puntje; 10-11! En dan zouden de kampioenen de kampioenen niet zijn om het verschil te maken. Pats, 10-12, pats, 10-13. Lekker hoor……! Feest! Laat de Cadillac maar komen, een verrassingsritje volgt richting De Lier. Blije kids, heerlijk taart op, leve de kampioenen!!! (en niet te vergeten… de coaches…J!).

Groetjes van Renske en Chantal

Valto F4

Hallo Allemaal!

Deze zaterdag moest de F4 tegen HKV/ Ons eibernest F2. De F4 bestaat uit Daan,Tobias,Lotte,Rosanne,Roos en Yara. Deze wedstrijd winnen betekende dat ze kampioen zouden worden. Ze hadden er allemaal erg veel zin in! Na de eerste 10 minuten stond het 2-7 voor, in de rust 3-13 voor dus de overwinning zat er in. Uiteindelijk werd het 3-28 voor Valto. Een prachtige overwinning voor de kampioenen, iedereen had wel 1 of meer punten gescoord. En dankzij de  goede coaching van Naomi en Romee. Ze waren super trots!! En wij zijn trots op de F4 jullie zijn allemaal kanjers!!!! Roos d’r moeder had voor iedereen een medaille van chocola en in de sporthal lekker taart eten wat ook erg leuk was!!!