Terublik arbitrage commissie

Zo aan het einde van het zaalseizoen kunnen we op een mooie manier terugkijken op dit zaalseizoen. Vanuit de arbitrage commissie zijn er belangrijke stappen gezet:

1. Introductie van gastheren
U heeft ze vast zien lopen, onze gastheren. Zij ontvangen en begeleiden de scheidsrechters en zijn ons visitekaartje naar buiten toe. De scheidsrechters waarderen dit enorm, en de gastheren zelf vinden het ook erg leuk. Prima reclame voor Valto. Hartelijk dank heren. Zijn er nog heren en vooral dames (!) die als gastheer mee willen draaien?

2. Automatisering scheidsrechters aanwijzing
We hebben een stap vooruit gemaakt met het aanwijzen van scheidsrechters. Dat gebeurt nu via Antilopen waardoor deze info te zien is op onze site en waardoor scheidsrechters een e-mailbericht ontvangen. Het aantal verenigingsscheidsrechters dat zijn wedstrijd ‘vergeet’ is sindsdien erg afgenomen. Prima!

3. On-target met onze bondswedstrijden!
We lopen mooi op schema met onze bondswedstrijden. Onze vaste scheidsrechters Rick, Jan, Arnold, Wim, Pierre, Cock fluiten het juiste aantal wedstrijden en inmiddels begint Cock ook met beoordelen zodat we hier en daar nog wat puntjes extra meepakken. Hulde heren!

4. Een nieuw talent?
Thijs Dijkstra is door de KNKV toegelaten tot de opleiding tot KNKV scheidsrechter. 2 jaar voordat hij volgens zijn leeftijd hieraan mag meedoen, maar hij is gespot bij een wedstrijd en men wil graag een uitzondering voor hem maken. Echt leuk Thijs! Valto zorgt zelf voor een goede begeleiding van Thijs.

5. Op naar de top!
En onze Rick Voskamp maakt momenteel enorm carrière in scheidsrechtersland. Hij is inmiddels tot de eerste groep scheidsrechters gepromoveerd en fluit dus hoofdklasse wedstrijden. En met een klein beetje geluk wordt Rick uitverkoren om de zaalfinale van de A-junioren in Ahoy te fluiten. Dat zou een mooie bekroning zijn op een prima zaalseizoen. Super Rick!

U ziet het, Valto gaat erg goed in arbitrageland! Laten we respect voor deze en alle andere scheidsrechters houden. Zij zijn een vitaal onderdeel van onze sport!

Namens de arbitrage commissie,

Cock Matthijse
Bart van Muyen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.