Valto kleding

Als vereniging kunnen we onze kleding bestellen via de verenigingshop. Hier treffen jullie alle kleding die speciaal voor Valto geselecteerd is. Afgelopen zomer zijn de nieuwe trainingspakken aan de site toegevoegd.

Voor de dames is het model iets meer getailleerd en voorzien van een capuchon. Voor de heren en kinderen is het model zonder capuchon geselecteerd. Met capuchon is wel een optie voor heren. Zonder capuchon is echter geen optie voor de dames.

Problemen

Wanneer je problemen ervaart met de kleding, kan je contact opnemen met totalsports (info@totalsports.nl). Wanneer je je mail richt aan Hugo, heb je het Valto contactpersoon direct te pakken. Vanuit de kledingcommissie wordt ik graag geïnformeerd over dit soort problemen. Schroom niet me een cc-tje te sturen (Michiel@ckv-valto.nl).
Wanneer kleding niet goed is, luidt het advies de kleding goed in te pakken (bij voorkeur in de originele verpakking) en te retourneren naar TotalSports (Waalwijk). Dit is het gemakkelijkst via een DHL distributiepunt (bijvoorbeeld de DIO in De Lier). Zodoende is de verzending kosteloos. Richt ook deze mailings aan Hugo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.