Valto Potgrondactie, in samenwerking met BVB Substrates leveren we kwaliteitsproducten

Woensdag 18 februari

Woensdag 18 februari gaan we met alle E t/m C jeugd langs de deuren. We vragen iedereen groepjes van 3 te maken en een begeleider te regelen. De lierse bevolking wordt vooraf geïnformeerd door een advertentie in De Lierenaar. De jeugd laat de bestelling opschrijven (net als bijvoorbeeld kinderpostzegels), de begeleider helpt af en toe met het rekenen en controleert de leesbaarheid. We beginnen om 18:00 uur. Nadat de wijk is af gelopen, wordt het geld geteld en ingeleverd. In de 48 uur erna willen we graag de gegevens per mail ontvangen in een standaard formaat dat we zullen mailen, zodat door ons alle bestellers per mail een bevestiging mogen ontvangen. Navolgende dagen is er ook nog de mogelijkheid online te bestellen!

Zaterdag 21 maart

Zaterdag 21 maart is het een vol oefenprogramma bij Valto: Valto Summer here we Come.
Van ‘s morgens 9:00 uur tot ‘s middags 14:00 uur worden alle A, B en Senioren teams gevraagd één uur te helpen met het leveren van de potgrond en tuinaarde. Een zware klus, maar vele handen maken licht werk! Per team mogen jullie kiezen wanneer te komen helpen. Vooraf zal dit met een vertegenwoordiger van elk team worden afgestemd. Hiermee kunnen jullie het optimaal afstemmen met jullie wedstrijd(en) en of andere bezigheden deze dag.

De potgrondactie is een initiatief van de sponsorcommissie en wordt uitgevoerd door Richard van Dasler en Michiel van den Bos. Heb je ideeën, neem contact met ons op en mail potgrondactie@ckv-valto.nl!

Jardino Potgrond 40 liter € 4,25
Voor het verpotten van vaste planten, kamer- en terrasplanten. Jardino Universele Potgrond is samengesteld uit hoogwaardig witveen en tuinturf voorzien van de juiste meststoffen, met voldoende voeding voor twee maanden.

AANBIEDING: 3 x 40 liter Jardino Potgrond € 11,50.

Jardino Tuinaarde 40 liter € 3,00
Volle grond voor uw borders. Jardino Tuinaarde kent een rijke samenstelling van organische bestanddelen en is daardoor uitermate geschikt voor het bemesten, het verbeteren van de bodem en het ophogen van borders in sier- en moestuin. Voldoende voeding voor twee maanden.

AANBIEDING: 4 x 40 liter Jardino Tuinaarde € 10,50.

Voor online bestellingen, kijk hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.