In the spotlights: Marco Stolze

VALTO is blij met alle vrijwilligers die de vereniging draaiend houden!
Onze vrijwilligers zijn het fundament van de vereniging.

Deze maand in de SPOTLIGHT:

Marco Stolze

MARCO STOLZE

“IK HOU VAN OPENHEID…HOE MEER JE DEELT MET ELKAAR HOE MEER JE LEERT”

Marco is een geboren en getogen Lierenaar.  Hij heeft  een bedrijf, MS Sales & Consultancy, waarbij hij kwekers adviseert en ondersteunt in verkoopactiviteiten. Tevens heeft hij sinds 2012 een bedrijf in bloemen en planten met webshop verkoop van teler naar klant in KPS Sales.

Op 8 jarige leeftijd heeft Marco ongeveer 4 wedstrijden gekorfbald bij Valto, maar dit was toch niet helemaal zijn ding. Marco zijn hobby’s zijn voetballen, tennis en hardlopen. Een druk bezet man dus!

Marco heeft veel contacten in De Lier en omgeving. Mede hierdoor is hij vorige jaar aangesloten bij de sponsorcommissie van Valto. Zoals iedereen wel heeft kunnen merken, timmert deze commissie hard aan de weg binnen Valto. Marco houdt van openheid en is altijd geïnteresseerd in de mede mens. Zijn rol is binnen deze commissie dus zeker waardevol. Dit seizoen is Marco ook benaderd door de TC om teamouder te worden van de F1, waar toevallig zijn dochter Mieke speelt.

 “Teamouder zijn van een team is heel erg leuk. Met name verzorg ik de communicatie binnen de spelers en ouders, bijv. rijden naar uitwedstrijden, wassen van de sportkleding, wie is er wel en wie niet, enz. En dan is de whats app toch een mooi middel om de communicatie goed te laten verlopen ….en het scheelt een hoop tijd.”

Volgens Marco is de kracht van Valto dat het nog echt een familievereniging is. Iedereen heeft wat voor elkaar over. Valto is drempelverlagend en is toegankelijk voor iedereen.

“Ik raad het iedereen aan om welke vorm van vrijwilligerswerk te doen. Het motiveert mij en het geeft mij energie. Ik zie het als een uitlaatklep en het is totaal iets anders. “

Ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met vrijwilligers@ckv-valto.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.