Valto presenteert met trots: de nieuwe kledinglijn!

De meeste van jullie zullen onderstaande foto van de nieuwe kledinglijn voor komend seizoen al op het sportpark hebben zien hangen! Na een lange zoektocht is het gelukt om een merk te vinden die voldoet aan onze wensen als het gaat om kwaliteit, kleursamenstelling, levertijden en prijs! We presenteren met trots het merk Reece! Reece is een Australisch merk vanuit het Hockey en staat bekend om zijn kwaliteit. 

Inmeten 

Graag nemen we jullie nu kort mee in het verdere traject. Afgelopen week hebben we de pasmaten ontvangen van deze nieuwe kledinglijn. Momenteel zijn we met de kledingcommissie druk bezig om van elke lichting (zowel senioren als junioren) minimaal 1 team in te meten. Op die manier kunnen we de verhouding tussen de huidige kledinglijn van Adidas en nieuwe kledinglijn van Reece goed vergelijken voor wat betreft de maatvoering. Op basis hiervan gaan we een accurate inschatting maken van alle benodigde maten. 

Nieuwe techniek: Sublimatie 

Voor de shirtjes maken we gebruik van een ‘nieuwe’ techniek genaamd sublimatie. Dit betekent dat de opdrukken in de stof worden ingespoten. Daardoor blijft de kwaliteit erg goed en kan deze volledig naar ons eigen inzicht ontworpen worden. Hierdoor hopen we ook te voorkomen dat de bedrukking (zoals we nu zien bij Adidas) bij veel teams na verloop van tijd loslaat. Het nadeel van deze techniek is dat de shirtsponsors al bekend moeten zijn ten tijde van de bestelling. 

 Gedeelde bestelling en levering 

Vooral bij de jeugdteams worden vaak sponsors gevonden die een persoonlijke band hebben met een kind uit het desbetreffende team. Aangezien de teamindeling pas een week bekend is, zijn we nog druk bezig met sponsors zoeken voor veel jeugdteams. Wel hebben we de sponsoring rond voor de wedstrijdshirtjes van de volledige B & A lichting en van de senioren. Omdat er een levertijd van 8 tot 10 weken op de shirts zit, hebben we vanuit de kledingcommissie besloten om de bestelling op te splitsen: 

  • Bestelling 1: Shirtjes voor de B, A en senioren plus broekjes/rokjes voor de gehele vereniging. 
  • Bestelling 2: Shirtjes voor de resterende jeugdteams. 

 Dit heeft als gevolg dat – als alles meezit – de B, A en senioren bij aanvang van het nieuwe seizoen kunnen starten in de nieuwe kledinglijn van Reece. De resterende teams zullen starten met de huidige kleding van Adidas en zullen zodra hun nieuwe kleding ook binnen is ook overgaan naar Reece. We doen er vanuit de sponsorcommissie en vanuit de kledingcommissie alles aan om deze ‘overgangsperiode’ zo kort mogelijk te houden! 

 p.s. ondanks dat er bij de eerste bestelling al broekjes/rokjes voor de gehele vereniging worden besteld, zullen leden hun Reece broekje/rokje pas krijgen, zodra de nieuwe wedstrijdshirts voor het desbetreffende team ontvangen zijn. Op die manier lopen we altijd in een en hetzelfde merk. 

Meer informatie over de leverancier, de clubshop en andere belangrijke informatie volgt spoedig! 

 

Vragen hierover kunnen worden gesteld aan Floris: 

 

Met vriendelijke groet,
De kledingcommissie  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.