Valto trainersavonden 2023

Bij Valto zijn er vele tientallen vrijwilligers actief, die tijd en energie steken in het trainen en/of coachen van jonge sporters en dus bewust of onbewust een rol spelen in de opvoeding van kinderen. De manier waarop zij met hen omgaan, is cruciaal voor de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van de jeugdige sporters. Maar hoe zorg je als coach of trainer voor een goede cultuur binnen je team? En in welke oefenvorm kan je het beste stappen maken in de sportieve ontwikkeling van je team en de spelers individueel? En hoe kan je het beste je spelers bijsturen in wedstrijden?

Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen in de reeks trainersavonden die komend seizoen plaatsvinden. In een zevental bijeenkomsten, bedoeld voor iedereen die binnen Valto een team traint of coacht, gaan we op een interactieve manier samen aan de slag om samen betere trainers en coaches te worden. Soms met z’n allen, soms verdeeld in kleine groepjes. Soms met alleen trainers, en soms met oefengroepen om de ideeën meteen in de praktijk te brengen. Zo brengen we het trainersniveau binnen de hele club omhoog.

De avonden waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 28 augustus
  2. Maandag 9 oktober
  3. Maandag 30 oktober
  4. Maandag 8 januari
  5. Maandag 11 maart
  6. Maandag 6 mei
  7. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we er vanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.