Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur!

Het einde van de vakantie is weer in zicht. Voor sommige wellicht met een randje vanwege het weer of andere omstandigheden waar je als persoon geen vat op kan hebben. Feit is wel dat het klimaat echt wel aan het veranderen is en op sommige plekken op deze wereld natuurrampen extremer aan het worden zijn. Ik hoop dat jullie allen een mooie vakantie hebben gehad.

Afgelopen week was daar de Bradelierweek. Wat hebben we weer geluk gehad met het weer en wat was de stemming positief en goed. Leuk om velen weer te spreken en te zien. Ook met mensen die je al jaren niet meer hebt gezien, is de Bradelier de plek om elkaar te ontmoeten. Vrijdag was onze dag voor Valto om de bardienst te draaien bij de tent van het OC. Zowel in de middag en de avond waren wij namens  Valto met velen vertegenwoordigd. Dat was ook wel nodig met de drukte van mensen jong en oud die zowel in de middag als de avond in grote getale een drankje kwamen doen onder het genot van o.a De Abba tribute band, Emma Heesters, de Gondelvaart en de vele andere artiesten van deze dag. En wat hebben wij een superprestatie neergezet met elkaar. Daar zijn wij als vereniging echt supertrots op. Een ieder die heeft meegeholpen , ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid. Wij als Valto krijgen hier een vergoeding voor en die hebben we hard nodig om onze dromen na te leven.
Zeker toen het verrassende nieuws vrijdagmiddag kwam, dat Sportpark de Zweth na jarenlang onderhandelen met allerlei partijen nu echt gaat uitbreiden. Wij kunnen dus plannen gaan maken voor onze nieuwe accomodatie. De aankomende maanden zullen wij vanuit de nieuwbouwcommissie jullie regelmatig informeren wat de stand van zaken is en nemen jullie mee op weg naar realisatie. Natuurlijk zijn wij de betrokken partijen, Gemeente Westland dankbaar in wat zij de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt, zodat niet alleen wij als Valto, maar ook VV Lyra en LTC T Loo plannen kunnen maken richting toekomst.

Tot slot wens ik jullie allen een gezellige laatste vakantieweek toe in Naaldwijk en voor diegene die aan het werk zijn weer succes.

Met sportieve groet;
Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.