Valto zet een nieuwe digitale stap!

Bezoekers van Vreeloo hebben afgelopen week kennis kunnen maken met de nieuwe aanwinst van Valto, die we in de sporthal hebben mogen plaatsen: de beamer. Dit initiatief vanuit de sponsorcommissie lichten we graag toe.

De beamer is aangeschaft ten behoeve van 2 zaken:

  • Ondersteunen van de wedstrijdbeleving
  • Het verkrijgen van sponsorinkomsten

Het streamteam ontwikkelt mogelijkheden om gedurende de gestreamde wedstrijden op het scherm herhalingen te tonen als ook wedstrijdinformatie (bijvoorbeeld wie er gescoord heeft). De beamer biedt ook mogelijkheden om in te zetten bij opkomstpresentatie, team van de week en dergelijke. Deze ideeën moeten nog nader uitgewerkt worden. Enthousiaste personen die hierbij willen helpen zijn natuurlijk altijd welkom!

In de sporthal hangen we elke zaterdag sponsorvlaggen op. Hiermee verdienen we geld van trouwe sponsors. De beamer vervangt deze sponsoruiting en maakt het gemakkelijk de presentatie van het bedrijf aan te passen. De sponsorcatalogus van 2023 treffen jullie op de website. Deze vorm van sponsoring kost € 150 per jaar. Streamsponsors en balsponsors zullen ook op de beamer geuit worden. Dit is ook een belangrijk sponsorinkomen voor de vereniging. Op dit moment zoeken we specifieke sponsors voor de beamer. Voor €  250 zullen we je bedrijf 2 jaar lang profileren op competitiezaterdagen.

De beamer is een flinke investering. Vanuit de sponsorcommissie zijn we ervan overtuigd dat de bovengenoemde doelen het meer dan waard zijn en andere investeringen en sponsoring niet in de weg zit. De professionele uitstraling waar deze beamer aan bijdraagt is tevens een goede basis om verder te groeien in sponsorambities die we nodig hebben met de ambitieuze plannen van de vereniging. Voorafgaand aan de aanschaf zijn verschillende oplossingen overwogen (TV scherm(en); kleinere beamer e.d.). Om de diverse sporten in de sporthal niet in de weg te zitten, de beamer voor onderhoud bereikbaar te houden en bij een verlichte zaal goede beeldkwaliteit te hebben, is voor deze oplossing gekozen.

De beamer is eigendom van Valto, maar mag in de sporthal blijven staan. In februari wordt een extra beveiligingskap nog geplaatst. Andere sportverenigingen mogen ook gebruik maken van de beamer. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding van 100€ per dagdeel. Voor andere evenementen zullen we dit per evenement overleggen.

Vriendelijke groeten Michiel van den Bos

Namens de Sponsorcommissie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.