Valtojeugd van de Koningin Juliana School naar provinciaal schoolkorfbaltoernooi

Zaterdag 6 juni doen de korfballende leerlingen van groep 7 & 8 van de Koningin Juliana School mee met het provinciale schoolkorfbaltoernooi van Zuid-Holland in Alblasserdam.

Van groep 7 & 8 zijn er zo’n 15 kinderen actief bij korfbalvereniging Valto, van de D5 t/m de C2. Doordat er zo’n grote groep op korfbal zit, is het idee ontstaan om mee te doen met het provinciale schoolkorfbaltoernooi. Dit idee is bedacht door Marleen Slaman, moeder van een van de deelneemsters en tevens een van de coaches van het team. De andere coach is Frank de Rijcke, die een dubbele rol heeft met de meeste van het team. Hij is zowel de coach/trainer op de korfbal, als meester op de Koningin Juliana School.

De deelnemende teams bestaan uit de winnaars van de lokale schoolkorfbaltoernooien. Aangezien bij CKV Valto het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3,4 & 5 is, heeft Marleen Slaman toestemming gevraagd bij de organisatie om met dit team, als lokale winnaar, mee te doen.

Dit team gaat een gezellige dag tegemoet en gaat voor de eerste plaats. De winnaars van de provinciale schoolkorfbaltoernooien doen zaterdag 13 juni mee met het Nederlands Kampioenschap Schoolkorfbal!

Valto jeugd KJS schoolkorfbaltoernooi2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.