NK veldkorfbal

In 2019 en 2020 organiseert onze vereniging het NK veldkorfbal. De strijd om het Nederlands Kampioenschap zal gaan tussen de beste jeugd- en seniorenteams van Nederland in vier finales die worden gespeeld op de velden van Valto.

Op deze pagina zul je de informatie vinden in aanloop naar het tweede evenement op zaterdag 20 juni 2020. We willen er na de spetterende editie van 2019 een nog groter feest van maken. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en vragen jullie ook om hulp. We kunnen iedereen gebruiken, leden, ouders, familie en vrienden!

Voor meer informatie over het evenement zelf, ga naar de aparte website van het NK veldkorfbal.

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

  • Geef hier je voorkeuren aan, wat jij op de dag zou willen doen. Je mag meerdere keuzes maken. Op basis hiervan wordt een indeling gemaakt. We werken met tijdblokken van een paar uur en soms ook een halve dag. Kun je maar op een deel van de dag helpen, geef dat dan aan in het opmerkingenveld.
  • Heb je een extra opmerking, iets dat we moeten weten of kun je alleen een deel van de dag om je goed in te kunnen delen? Geef dat dan hier aan.
  • We gebruiken deze gegevens om je aan te melden bij de vrijwilligerslijst voor het NK veldkorfbal. Daar zul je over geïnformeerd worden voor, tijdens en na het NK.