Voorbereiding NK veldkorfbal (1)

Afgelopen voorjaar werden wij door de bond geïnformeerd dat Valto de komende twee jaar gastheer wordt van het NK Veldkorfbal. De eerste editie staat op 22 juni 2019 gepland. De komende maanden zullen jullie regelmatig iets horen over dit evenement. We willen jullie via de Bijblijver bijpraten wat onze plannen en ideeën zijn en natuurlijk ook jullie hulp vragen. Want dat er veel handjes nodig zijn om dit evenement te laten slagen, hebben wij afgelopen editie bij DVO in Bennekom wel gezien!

Op maandag 8 oktober hebben wij met de projectgroep in de Villa de aftrap gehad. Jan Jaap en Marleen hebben met de andere aanwezigen hun ervaringen gedeeld van het NK 2018 bij DVO. Ook zijn de doelen van dit NK vanuit het KNKV en vanuit Valto op tafel gekomen en de randvoorwaarden zoals deze er nu liggen doorgenomen. Na deze stormvloed aan informatie was het de beurt aan de groep om hun eerste ideeën te spuien. Het leuke aan groepsdynamiek is dat dan van het ene idee vanzelf het volgende idee op komt borrelen. Sommige ideeën zullen niet haalbaar zijn, andere wel, maar dat zal de komende weken uitgezocht gaan worden door de diverse projectgroepleden.

Uit wie bestaat deze projectgroep dan precies? Jan Jaap Elenbaas (marketing), Jan Korteland & Bart van Muijen (horeca), Irma Koornneef en Chantal van Kester (vrijwilligers), Rick Voskamp (live-stream), Sandra & Marcel Kortekaas (financien), Gertjan Stolk en Mark van Geest (inrichting terrein), Vera vd Eijk en Romy vd Berg (site-events), Hans Ridder (sponsorcommissie) en Marleen Slaman (projectleider). Thijs Dijkstra zal volgende vergadering ook aanhaken bij deze groep. Een hele lijst, maar vele handen maken licht werk!
Voor diverse van deze onderdelen zal ook weer een subgroepje gemaakt worden om de taken nog wat meer te verdelen.
Denk je nu: wat leuk, ik wil ook mijn bijdrage leveren?! Meld je gerust bij iemand van de projectgroep. We kunnen zeker mensen gebruiken. In de voorbereiding maar ook op de dag zelf. Hetzelfde geldt voor ideeën. Heb je een geweldig idee of gewoon een kleine tip: schiet 1 van ons aan!

Op woensdag 28 november komt de projectgroep voor de tweede keer bij elkaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.