Vrijwilligers gevraagd voor het NK veldkorfbal

Op zaterdag 22 juni vindt bij CKV Valto het NK Veldkorfbal plaats voor de jeugd (C, B, A) en de ereklasse. Korfbal op het aller allerhoogste niveau in De Lier!

Voor dit waanzinnige evenement verwachten wij wel een paar duizend bezoekers vanuit alle windstreken. Een groot evenement waarbij je je kunt voorstellen dat daar natuurlijk heel wat bij komt kijken. Heel mooi om dit als vereniging neer te kunnen zetten en er met z’n allen een hele gave dag van te maken voor jong en oud.

Als we allemaal (spelers, ouders van jeugdteams, vrienden en andere betrokken) ons steentje bijdragen door een aantal uurtjes te helpen die dag, wordt het én reuze gezellig én een geslaagd evenement waar we vol ‘Lierse Trots’ op terug kunnen gaan kijken.

Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij de op- en afbouw, bij de begeleiding van teams, bij de catering, bij de entree, bij de spelletjes voor de jeugd en zo kunnen we nog even doorgaan. Je kunt de hele dag helpen maar ook een paar uurtjes, daar zullen we shifts voor gaan maken. Via de website kun je je aanmelden als vrijwilliger en kiezen wat jij leuk vindt. Ga naar de speciale pagina voor het NK en vul het formulier in. Meld je snel aan, want hoe groter de kans is dat jij jouw voorkeurstaak krijgt. We hopen op jullie enthousiasme en medewerking!

Namens de organisatie NK Veldkorfbal
Irma Koornneef en Chantal van Kester (vrijwilligerscoördinatie NK Veldkorfbal)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.