Luuk Jansen en Nikki Koster nieuw trainers-/coaches-duo Valto A1

Het bestuur van Valto is verheugd te kunnen melden dat Luuk Jansen en Nikki Koster komend seizoen het nieuwe trainers-/coaches-duo worden van Valto A1. Luuk en Nikki volgen Michael Dissel op, waar afscheid van genomen wordt na een mooie 2e plek in de zaal en de huidige 3e plek op het veld in de Overgangsklasse.

Luuk en Nikki trainen en coachen op dit moment Excelsior A1 en maken de overstap van de Delftse club naar De Lier, waar zij samen met de TC gaan werken aan de toekomst van de A-jeugd. Met meerdere jaren ervaring in het coachen van jeugdteams bij zowel Fortuna, Excelsior en DES zien we in Luuk & Nikki een stabiel en krachtig duo om de A1 een volgende impuls te kunnen geven.

Luuk en Nikki zijn enthousiast over hun overstap: “We hebben veel zin om aan de slag te gaan met deze talentvolle groep. Tijdens de gesprekken voelden we ons erg welkom en prettig bij Valto. We kijken uit naar een leuk en succesvol seizoen!”

Ook de TC van Valto is enthousiast. “Met Luuk & Nikki halen we twee coaches in huis met een sterke achtergrond in het begeleiden van mensen én teams. We zijn dan ook erg blij dat ze de staf voor de A jeugd komen versterken.”, aldus Bart Versteegen.

CKV Valto is de korfbalvereniging uit De Lier en profileert zich als de leukste vereniging van het Westland. Valto A1 werd dit seizoen 2e in de Overgangsklasse A en heeft nog volop kansen zich verder te ontwikkelen. De mogelijkheden voor Valto zijn nog lang niet uitgeput.


Bart Versteegen, lid technische commissie

bart.versteegen@ckv-valto.nl / 06-21297 535

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.