Dit is waarom je zaterdag naar Valto moet komen

Aanstaande zaterdag speelt Valto 1 een über-belangrijke wedstrijd. De kans om kampioen te worden in de eerste klasse en te promoveren naar de overgangsklasse is nog steeds aanwezig, maar dan moet ONDO uit Middelburg wel worden verslagen op eigen veld!

De weg is nog lang, maar als Valto wint van de mede-koploper, dan nemen wij het initiatief in de eindstrijd. Dat is belangrijk, want dat schept vertrouwen. Je zag het eerder in de KorfbalLeague. Blauw-Wit tegen PKC, waarbij PKC de favoriet was en Blauw-Wit de eerste wedstrijd won en zo de basis legde voor een plaats in de finale die ze ook morgen spelen. En wat te denken van Avanti die afgelopen week vanuit de hoofdklasse promoveerde naar diezelfde KorfbalLeague door ook de eerste en vervolgens de tweede wedstrijd te winnen. Voorbeelden genoeg, nu is het tijd om het zelf te doen!

Maar zoals ook bij deze wedstrijden, is het publiek onmisbaar. Beide ploegen hadden niet zonder gekund. En als je denkt dat één persoon en één stem niet zoveel uitmaakt, dan heb je het mis. Want als iedereen die dat denkt, er zaterdag toch is, dan is dat per persoon een enorme boost aan vertrouwen. Het is écht zo dat veel publiek helpt. En wat zou het mooi zijn als we aan het einde van het seizoen dat feestje kunnen vieren en kunnen zeggen: “Wie had dat gedacht”!

Kom dus massaal naar Villa Valto op 8 april om 13.00 uur en support onze oranje helden naar de overwinning. Dan zijn we een grote stap dichterbij!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.