Mark Tissink (Fortuna/Delta Logistiek 2) nieuwe hoofdtrainer CKV Valto

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat zij in Mark Tissink de nieuwe hoofdtrainer/coach voor de Valto selectie heeft gevonden. 

 De 35-jarige Tissink is in het dagelijks leven als verenigingsadviseur werkzaam bij het KNKV en daarmee speelt korfbal een prominente rol in zijn leven. Hij startte zijn carrière als trainer/coach bij KOAG en staat momenteel aan het roer bij Fortuna/Delta Logistiek 2, uitkomend in de reserve Korfbal League en nog in de race voor de titel. Als speler is hij ook bij deze twee clubs actief geweest.  

 In zijn nieuwe rol bij de club uit De Lier zal hij primair verantwoordelijk zijn voor het eerste team, waarbij hij samen met de trainer/coach van Valto 2 zal zorgen voor eenheid binnen de selectie. Beide teams kunnen, door behoud en een kampioenschap, volgend seizoen zowel in de zaal als op het veld in de overgangsklasse uitkomen. In lijn met de ambities van de club kan er vervolgens weer aan een nieuwe stap worden gewerkt. 

 Mark Tissink over zijn nieuwe uitdaging: Ik heb erg veel zin om bij deze ambitieuze club aan de slag te gaan. De gesprekken met TC, bestuur en de spelersgroep waren erg positief en bevestigden mijn goede gevoel over Valto. De ervaringen die ik bij Fortuna heb opgedaan hoop ik bij Valto in te kunnen brengen om zo met elkaar een nieuwe stap te maken in de ontwikkeling van de spelers. 

 Met Mark Tissink hebben we wederom iemand in huis gehaald die veel ervaring meebrengt uit de top van het korfbal. De gesprekken waren bijzonder prettig, inhoudelijk goed en er is absoluut een klik. We hopen hiermee een mooi, nieuw korfbalhoofdstuk voor Valto te kunnen starten., aldus bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas 

 Na het vinden van een nieuwe hoofdtrainer, is het voor Valto zaak om ook de positie van trainer/coach van Valto 2 snel in te vullen. Iemand die met zijn of haar kwaliteiten de ambities van de club en daarmee dus ook het tweede team verder kan waarmaken. 

 CKV Valto is een ambitieuze korfbalvereniging uit De Lier met meer dan 400 leden. Valto 1 komt zowel op het veld als in de zaal uit in de overgangsklasse. Dit is mede mogelijk door de brede selectie waar zij uit kan putten en de jeugd die een goede jeugdopleiding ontvangt.  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.