Thomas Reijgersberg assistent-trainer Valto selectie

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat, met ingang van het nieuwe seizoen, Thomas Reijgersberg als assistent-trainer wordt toegevoegd aan de staf van de Valto-selectie.

Reijgersberg is zijn korfballoopbaan begonnen bij Fortuna/Delta Logistiek in Delft en doorliep daar de jeugdopleiding om in 2007 te debuteren op het hoogste niveau in de Korfbal League. Naast uitstapjes naar DeetosSnel en Avanti/Post Makelaardij heeft hij het grootste deel van zijn carrière bij zijn eerste club Fortuna gespeeld, waarmee hij twee keer Nederlands Kampioen en één keer Europees Kampioen werd. Als international heeft Reijgersberg zowel in de jeugd- als in de hoofdselectie van TeamNL gespeeld. Dit seizoen neemt hij als speler afscheid van het topkorfbal en beëindigt hij zijn imposante loopbaan.

In zijn rol als assistent-trainer bij de club uit De Lier zal hij naast de huidige trainers/coaches Mark Tissink en Richard van Weert verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de selectie, zowel de groep als de spelers individueel.

Thomas Reijgersberg over de stap naar Valto: “Ik ben blij dat Valto mij deze mooie kans geeft om te kijken hoe het trainerschap bevalt en ik Valto verder kan helpen met het zetten van de stap omhoog!”.

De wens van Valto om de ontwikkeling van spelers een extra impuls te geven en de keuze van Thomas Reijgersberg om te stoppen met korfbal op het hoogste niveau kwamen op het juiste moment bij elkaar. Met zijn kennis en ervaring is hij een welkome aanvulling op de staf. We zijn ontzettend blij dat we dit traject samen kunnen starten en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar hierin verder kunnen helpen groeien. ”, aldus bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas.

CKV Valto is een ambitieuze korfbalvereniging uit De Lier met meer dan 400 leden.
Valto 1 en 2 komen dit seizoen zowel op het veld als in de zaal uit in de overgangsklasse. Dit is mogelijk door de brede selectie waar zij uit kan putten en de jeugd die een goede jeugdopleiding ontvangt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.