Algemene Ledenvergadering

Afgelopen maandagavond  was het dan zover. Mijn eerste ALV vergadering als voorzitter en tevens ook een bijzondere. Iedereen die zich had aangemeld, kon inloggen middels Teams en om 20:00 uur meedraaien in de vergadering. Natuurlijk missen we de mensen die normaal in de villa aanwezig zijn met ALV meetings. Dit was ook echt wel speciaal en bijzonder. Het valt niet mee om het goed te managen, maar het is allemaal heel goed gegaan.

Mijn eerste jaar als voorzitter is ook een speciale geweest. De druk  ligt o.a op onze strijd voor de ruimte voor sport en dat was op voorhand 1 van mijn grootste taken als voorzitter. Die ook natuurlijk ontzettend veel tijd in beslag neemt. Het bijzondere is dat het vanaf eind februari natuurlijk ineens allemaal anders gegaan is. Het meeste wegens Corona maar dat niet alleen. Ook het afscheid nemen van diverse trainers is iets waar je het wel eens over hebt langs de lijnen, tot het gebeurt in jouw eigen vereniging. Al met al is het een moeilijk en intensief jaar geweest.

Nu vooruit kijken , de vragen van de ALV afhandelen en natuurlijk de jubilarissen een bezoek gaan brengen en ze even in het zonnetje gaan zetten. Dank voor jullie betrokkenheid binnen Valto en jullie hulp om ons verder te helpen richting hopelijk een mooie toekomst. Succes wederom aankomende week in de toetsweek of gewoon op school of tijdens de werkzaamheden. Mochten jullie de aankomende periode verlegen zitten om een praatje, schroom niet te bellen of te mailen .

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.