Alle goeds voor 2021 gewenst

Als bestuur hopen we dat jullie allen de feestdagen goed en gezond doorgekomen zijn. Wat als een klap binnenkwam, beheerst helaas nu ook weer ons leven. Jeugd die thuis de aankomende week wederom les gaat krijgen online, ouderen die verplicht thuis moeten werken. Oftewel wederom aanpassen en in lockdown. Laten we hopen dat na oud en nieuw de golf niet te ver gaat oplopen en dat we medio half/eind januari weer mogen.

Voor nu eerst maar een paar weken naar buiten toe. We snappen heel goed dat een ieder snakt naar weer sociaal met elkaar omgaan. Je teamgenoten wil opzoeken en met elkaar afspreken. Ik moet eerlijk bekennen, dat zelfs ik met de vele contacten die ik gelukkig prijs de actieve korfbal ook enorm mis. Het spelen van wedstrijden, het aanwezig zijn in de sporthal of villa, incl toeschouwers zal nog wel even duren als we eerst maar weer aan het spelen gaan toekomen. Dat zou alweer een stuk schelen voor velen.

Ik hoop dat iedereen wel fijne kerstdagen en een goed begin van 2021 heeft mogen meemaken. Zelf zijn wij net even voor de kerstdagen verhuisd van de Leeuweriklaan naar de Burgerdijkseweg en zijn nu ons nieuwe huis eigen aan het maken. Wat ik verder heel belangrijk vind, heeft u/jij behoefte aan even een gesprekje of een belletje of weten jullie leden die dat zouden waarderen, trek dan aub aan de bel. Ik snap heel goed dat je je af en toe wat eenzaam zal voelen. Laten we er samen voor gaan om het sportieve aspect in 2021 weer te gaan oppakken.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.