ALV, een belangrijk aandeel in VALTO

Deze week vooral een stukje samenvatting van de Algemene Ledenvergadering die begin oktober is gehouden, die hadden jullie nog van ons tegoed. Maar niet voordat ik één zin All Day Valto 2015 probeer te beschrijven. Het was een dag van vroeg tot laat, met heel veel oranje in veld en ook heel veel publiek langs het veld, met grote uitslagen en spannende duels, met twee schotklokwedstrijden en een bijna-winst voor de B1, met scheidsrechters en grensrechters, met een kampioenenparade en daarin 7 kampioenenteams, met een ik-schiet-hem-er-vanaf-de-middellijn-wel-even-in-shirt voor Wouter en een ik-vul-gewoon-een-eindstand-in-taart voor GJ, kortom: wederom een geslaagde aftrap van het zaalseizoen!

Dan de ALV met, inclusief het bestuur, zo’n 30 aanwezigen. Geen lege zaal, maar ik hoop volgende keer toch echt op wat meer aanwezigen. Hoe we dat gaan doen, daar denken we nog even over na. Deze editie stond in het teken van sportief en financieel terug- en vooruitkijken. De prestaties van het afgelopen seizoen waren over de gehele linie goed te noemen.

Sportief gezien hebben we vorig jaar 15 kampioenschappen behaald en spelen we dit seizoen op een hoog niveau binnen onze regio. Alle eerste teams spelen 1e klasse, overgangsklasse (A1) of hoofdklasse (B1 en D1). Als je je daarbij bedenkt dat Rick inmiddels op niveau 1 als scheidsrechter actief is, we er zometeen drie KT3 trainers er bij hebben, het tweede in de reserve 1e klasse uitkomt, we 5 teams hebben die wedstrijdsport spelen en er totaal 31 teams zijn, is dit een bijzonder jaar voor Valto te noemen. Iets om trots op te zijn!

Iets anders waar we trots op kunnen zijn is de financiële prestatie van het vorige seizoen. Met een zegen van de kascommissie hebben we het boekjaar met een positief resultaat afgesloten, niet ver van de begroting die we een jaar eerder hebben opgesteld. Met de uitdagingen die voor ons liggen het goed om te zien dat we een stabiel financieel beleid hebben en daarop kunnen bouwen. Er zijn namelijk een hoop plannen, waarmee we Valto de komende jaren nog beter en leuker mee gaan maken.

Tenslotte is de najaarsvergadering het moment voor het ere-kleinood. Dit jaar uitgereikt aan Teun Voskamp voor zijn jarenlange liefde en inzet voor Valto, in en om het veld. We hopen dat hij nog lang niet stopt, maar vonden het een mooi moment om hem hiermee te waarderen. Daarnaast werd bestuurslid Marketing en PR Rosanne voor een nieuwe termijn herkozen, iets waar we als bestuur en club erg blij mee zijn.

Na de rondvraag hebben de aanwezigen nog even nagepraat onder het genot van een drankje van het bestuur en werd de avond afgesloten. Wil jij ook bij deze belangrijke momenten zijn? Wil je meebeslissen over de vereniging waar ook jij deel van uitmaakt? Of wil je weten wat voor goede vragen er in de rondvraag gesteld worden? Of gewoon een drankje op rekening van het bestuur doen? Kom dan in april 2016 naar de volgende editie. Je bent van harte welkom!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.