Déjà vu 

20161010-stukje-voorzitter

Daar zit je dan aan het einde van een schitterend weekend, waarin de najaarszon zich van zijn beste kant heeft laten zien en de teams trouwens ook, maar daarover later meer. Ik was namelijk mijn wekelijkse stukje aan het schrijven, toen mij een bijzonder gevoel bekroop. Ik leek in herhaling te vallen, zonder directe aanleiding. Ik keek het stukje van vorige week even na, maar dat was toch echt niet hetzelfde. Dus schreef ik nog even door, maar het gevoel bleef. En opeens herinnerde ik me deze dag, een jaar geleden. En ja hoor, daar stond opmerkelijk veel gelijkwaardige tekst in.

Ik schreef over de zon die zich al vroeg liet zien op de velden naast Villa VALTO, het kijken naar wedstrijden en tussendoor een bakkie op het terras. Ik schreef over het gevoel dat de competitie nog maar net was begonnen en we de eerste kampioenen van de najaarscompetitie al weer konden feliciteren. Ik schreef over de A1 en de B1 die gewonnen hadden en ook VALTO 1, die de punten binnenhaalden met inzet, strijd en veel publiek langs de zijlijn. Als ik het stukje van Arno mag geloven, was dat nu weer zo’n wedstrijd.

Al met al veel gelijkenissen dus met een jaar terug. Alle winnende teams van deze week: gefeliciteerd en alle kampioenen: proficiat. Een topprestatie! Er was echter één duidelijk verschil met vorig jaar. Deze week was het de week van de scheidsrechter en VALTO besteedde daar met ieder team aandacht aan door de scheidsrechter te bedanken. Leuk om te zien dat iedereen wat anders had verzonnen. De presentjes varieerden van bloemen en planten tot chocolade en douchefris. Ook het hele team schudde de scheidsrechter de hand. Uiteraard gaat het natuurlijk niet om een eenmalig gebaar, maar iedere week laten zien dat we de scheidsrechter respecteren en bedanken na afloop #scheidsbedankt!

Vorig jaar sloot ik af met een hint naar de zonnepanelen die het in de zon prima zouden doen als energieopwekker. En wat was dat een vooruitziende blik. De zonnepalen zijn er gekomen door inzet van vele vrijwilligers en mensen die de club een warm hart toedragen. Ik ben dan ook blij en trots te melden dat we inmiddels, ruim 6 maanden verder, op 90% van onze verwachtte jaaropbrengst zitten #ditisVALTO!

Non, nous ne regrettons rien!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.