Dit was het einde!

20160613-stukje-voorzitter

Het was 11 juni, de dag van het dilemma. Menigeen had zich opgegeven voor de busreis naar het NK voor D-jeugd in Tilburg of het duo-schottoernooi bij Valto in De Lier. Het was voor velen een lastige keuze geweest. Voor andere juist weer niet. Als coach of speler had je niet veel keuze en voor de familie van de coaches en de spelers was de keuze ook niet moeilijk. En zo reisden zij, samen met een klein legioen supporters, af naar het Nederlands Kampioenschap. Het was vroeg, maar het was feest!

Het was een NK waar Valto heeft bewezen bij de beste acht D1-ploegen van Nederland te horen, want vooral de eerste twee wedstrijden waren spannend. Een vliegende start tegen TOP, voorkomen en achterop raken, om vervolgens te verliezen met 2 doelpunten is geen schande tegen de toen nog regerend Nederlands Kampioen. En ook met één doelpunt van buurleniging ONDO verliezen is jammer, maar had ook anders kunnen uitpakken. Tja en dan de laatste poulewedstrijd tegen de verliezend finalist Woudenberg … daar was het verschil iets groter, vooral in lengte. Natuurlijk was het doel van het seizoen al behaald en daar bracht de laatste wedstrijd tegen Heerenveen ook geen verandering meer in. Het NK was voorbij, maar dit smaakt zeker naar meer. Laten we die smaak vasthouden voor de komende jaren! En laten we dan met net zo’n actieve supportersschare meegaan en misschien zelfs iets meer. Als de einddag niet tegelijk valt …

… want dat was het andere deel van het dilemma. Maar de aanwezigen hadden volgens mij geen spijt van hun keuze. Het was droog en gezellig. Een duo-schottoernooi van formaat en waarbij de kern van club goed nara voren kwam. Iedereen, jong en oud, groot en klein, lid en geen lid door elkaar en tegen elkaar. Een stukje prestatie dus, maar vooral veel plezier. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Na de uitreiking van de prijzen werd de BBQ aangestoken en na de aankomst van de bus uit Tilburg hebben we al onze kampioenen gehuldigd en de oud voorzitter nog even in het zonnetje gezet, om hem te feliciteerden en omdat hij speciaal voor deze middag zijn eigen verjaardag had verzet. Wat een clubliefde! Diezelfde clubliefde voelde ik weer toe ik zag hoe iedereen het naar zijn en haar zin had. Ongeveer 100 mensen mee met de bus, ongeveer 100 mensen bij het duo-schottoernooi en dus zo’n 200 mensen bij de BBQ. Hierbij nog een woord van dank aan Slagerij Zwaard voor het lekkere eten en Westland Peppers voor de mini-groenten! De dag was mooi, was lang, maar was niet afgelopen voordat er nog een mega-partijtje tussen de jongen en de meisjes(+ A1 heren), een beetje voetballen, wat heen-en-weer-schieten en wat naborrelen op het terras of in de Villa.

Tenslotte nog een laatste herinnering voor woensdagavond aanstaande. Het avondje jeugdbestuur (om 17.00 uur) en de visie bijeenkomst (om 19.30 uur). Er zijn nog plaatsen vrij, dus meld je aan via voorzitter@ckv-valto.nl en zorg dat je er bij bent. Beslis mee over de toekomst van Valto!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.