Dit was het weer

Terwijl Harvey, Irma en José over het Caribisch gebied razen en daar hun verwoestende krachten ten tonele brengen, hadden we in Nederland ons eigen schouwspel van stortregens. Vrijdagavond stonden diverse straten vol met plassen en waren de randen van de sloten nog maar net te zien. Gelukkig had ons veld daar geen last van, althans, daar was zaterdag niet veel van te merken. Bij andere clubs was dat wel anders, de ene na de andere afgelasting kwam voorbij. Helaas kwam een dergelijk bericht voor sommige teams te laat, waardoor ze afreisden en onverrichterzake weer terug kwamen. Enkele thuisspelers hadden de pech precies in de hoosbui van de ochtend te spelen en waren meer nat dan droog na afloop. Het is duidelijk dat net als de zomer, ook de nazomer zich niet op het geijkte moment laat zien.
 
Als het over het weer gaat, weet je in Nederland vaak niet wat je moet verwachten. Waar een weer-app je zou moeten helpen met voorspellingen, zijn ze vooral goed voor het moment zelf. Een week van te voren is vaak het tegenovergestelde de voorspelling, zelfs een dag vooraf kan het nog alle kanten op. Zo gaat het ook met wedstrijden. Het kan alle kanten op en dat maakt het ook zo leuk. Iets waarvan je weet hoe het gaat aflopen, is nooit zo leuk als iets waarvan je de afloop niet weet. Maar waar je wel invloed op hebt. Door goed te trainen, analyseren, bespreken en een gezonde portie inzet kun je de kans vergoten om als winnaar uit het duel te komen. We doen er bij Valto natuurlijk alles aan om dit te faciliteren. En soms worden we daarbij geholpen. Door de Albert Heijn De Lier bijvoorbeeld, die ons helpt bij wedstrijden van de selectie, maar ook bij evenementen in de toekomst. Een mooie afspraak lijkt me zo. We leggen onze lat steeds iets hoger en het is fijn dat dit soort initiatieven ons daarbij helpt. De sponsorcommissie kun je om een boodschap sturen.
 
Letterlijk. Ook bij JUMBO De Lier. Want inmiddels zijn alle foto’s geschoten en worden de laatste voorbereidingen voor het plaatjesboek afgerond. Vanaf oktober te sparen: De Lierse Sport Sterren. Een mooi initiatief en zeker niet mogelijk zonder de inzet van andere partijen die onze lat ondersteunen. Allereerst Aileen die als fotografe deze bijzondere klus heeft gedaan (met hulp van Michiel en Ramona) en geloof me, een klus was het. En ze doet dat niet alleen voor Valto. Als fotografe en grafisch designer is het een creatief wonder, in te huren voor al uw fotoshoots. En meer. Maar het plaatjesalbum helpt ons ook andere sponsors aan u te laten zien en ook dat is goed voor onze club. Het is geweldig om die blijvende betrokkenheid te zien!
 
Tenslotte, weer of geen weer. Aanstaande zaterdag weer een vol programma. Met Valto jeugd, A1, V5, V2 en V1 in mooie thuiswedstrijden. De supportersgroep laat weer van zich horen. Er is weer een dagschotel. Alle ingrediënten voor een fijn weekend. Kom ook en schreeuw die lat omhoog!
 
Tot zover mijn bijdrage voor deze week. Dit was het weer. Of, dit was het weer.
 
Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.