Een bevoorrecht persoon

Afgelopen donderdag was het voor Jim en Janine van V7 een onvergetelijke dag. Ze stapten in het huwelijksbootje. De huwelijksplechtiging vond plaats in De Vredekerk. Wij als Valto waren gevraagd de livestream te verzorgen. We hebben getracht hier een mooie herinnering voor het bruidspaar van te maken. Wij wensen het bruidspaar alle geluk en gezondheid toe met elkaar.

Afgelopen zaterdag was daar het laatste oefenweekend voor vele teams. Of het nu het toernooi was bij Excelsior of dat je uit of thuis moest spelen, het was een warme dag. Al met al leuke wedstrijden gezien en ik was zelf ook blij weer wedstrijden te kunnen spelen. Laten we hopen dat alle teams klaar zijn voor de competitie die a.s zaterdag zal starten.

Bij de start van een nieuw seizoen zijn er altijd wat regels die we even helder moeten neerzetten als bestuur. Eén van de deze regels is het alcoholbeleid. Wij weten en zien regelmatig dat jongeren onder de 18 alcohol nuttigen in kantine of terras. Gemeente Westland heeft aangekondigd het alcoholprobleem bij verenigingen dit seizoen te gaan aanpakken middels controles. Eventuele boetes zijn voor rekening van de gebruikers.

Helaas merken wij dat jeugd en ouderen van boven de 18 jaar drank halen en dit afstaan aan de jeugd onder 18. Weet dat als de vereniging een controle krijgt en er een boete wordt uitgeschreven, dit ten koste kan gaan van de licentie die wij als Valto hebben. Daarmee wordt Valto dus direct geraakt. Mochten wij het zien gebeuren dat er jongeren onder 18 alcohol nuttigen, zullen wij dit innemen. Bij een eventuele 2e keer alcohol inname wordt diegene verzocht huiswaarts te gaan.

Ook onder de douche merken wij dat er alcohol genuttigd wordt. Gezien het feit dat het allemaal glas betreft als materiaal, graag alleen in kantine of op het terras nuttigen aub. Dit is voor de veiligheid van alle spelers te waarborgen. Natuurlijk vragen wij ook aan de ouders steun voor deze maatregelen. Vaak beseffen ze niet dat het ten koste van een vereniging licentie kan gaan. Wanneer er personen zijn die herhaaldelijk betrapt worden, zullen wij de ouders benaderen en dit met hun bespreken. Bedankt alvast voor jullie medewerking. Laten we met z’n allen naar elkaar omkijken, zoals we altijd gewend zijn en dit dus niet laten gebeuren. Allen weer succes gewenst de aankomende week en we zien elkaar op en langs de sportvelden.

Met sportieve groet;

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.