Een frisse start

Waar te beginnen? De beste wensen natuurlijk, al had je die ook kunnen innen op de nieuwjaarsreceptie en daar en passant Michiel Cornelisse kunnen zien winnen in de ‘blijf-je-bij’ of ‘haak-je-af’ quiz. Met een mooie opkomst was het een leuk avondje bijpraten, terugblikken en vooruitkijken. Het grote Bijblijver jaaroverzicht maakte duidelijk dat 2015 wederom een jaar was, waarin er veel is gebeurd. Van sportieve hoogtepunten tot geweldige evenementen, waar je als vereniging erg trots op kunt zijn.

Op diezelfde nieuwjaarsreceptie is de overeenkomst getekend voor het plaatsen van 76 zonnepanelen op het dak van de kantine en daarmee een mooie start van het nieuwe jaar. Willem Ditewig en zijn bedrijf WD Solar draagt de zorg voor kwalitatief prima panelen, met een mooi rendement voor VALTO. De sponsorcommissie heeft hierin bijzonder goed werk verricht door te zorgen voor zowel de selectie, als de financiering. Als het allemaal loopt volgens plan, kunnen we in maart al profiteren van de eerste zonnestralen!

Een dag later was het voor sommige teams alweer de sportieve start van het nieuwe jaar. Een (naar ik heb begrepen) creatief sportief begin voor de selectie, hier en daar een reguliere competitiewedstrijd voor de jeugd en een bijzondere dag voor onze beachkorfbal-helden. Vanuit de jeugd is er namelijk een behoorlijke delegatie naar de clinics en het toernooi gegaan dat werd gehouden in het Rijswijkse La Playa. Een indoor centrum voor verschillende beach sporten. De D1 speelde mee in het beachkorfbaltoernooi en eindigde op een mooie vierde plek!

De korfbalmotor begint dus al weer aardig te warm te draaien. Met aanstaande zaterdag een vol programma! Ook de verenigingsmotor loopt. De installatie van zonnepanelen is één, maar er staat nog meer op de lijst voor 2016. Een upgrade van Villa VALTO, zichtbaar en niet zichtbaar, echter altijd merkbaar! Er komen nog veel leuke evenementen en dus mooie momenten aan! Genoeg om naar uit te kijken. Met een frisse blik!

En voor iedereen die ik nog niet heb kunnen bereiken: een mooi, bijzonder en vooral sportief 2016 gewenst!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.