Een mooie zaterdag vol met korfbal!

Wat een schitterend gezicht weer, veel mensen in en om de Villa, de kantine die weer open is gegaan. Mooi weer en dan natuurlijk veel wedstrijden op de zaterdag. Het was weer zo’n dag dat de zon overheerste en zeker in de middag veel bezoekers trok. Gelukkig hadden we veel hulp van mensen die vrijwillig even wilde scannen en mensen van een polsbandje wilde voorzien. Zo’n eerste keer is altijd wennen, maar uiteindelijk schept dat juist ook duidelijkheid en maakt het voor iedereen makkelijk om in en uit te lopen. Dank aan de vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen.

Natuurlijk ook dank aan V5 die het dagmenu gemaakt hadden. Ook hier werd veel gebruik van gemaakt, waardoor velen na de wedstrijden bleven plakken op het terras of binnen in de kantine. Ik heb veel positieve reacties voorbij zien komen en zo hoort het ook te zijn. Een goede communicatie leidt tot een juiste aanpak in deze en zeker ook uit de reactie van Inge van de KC dat er een goede samenwerking was dmv een goede communicatie. Daar word ik alleen maar blij van en met mij denk ik velen.

Leuk detail was natuurlijk ook de filmploeg van de KRO/NCRV voor het programma “Festival van de liefde”. In één aflevering wijdt het programma aan de liefde en de stellen die binnen Valto ontstaan zijn. Een betere dag qua drukte hadden ze niet kunnen pakken, want het was volle bak. Ik ben zeer benieuwd hoe het programma er uiteindelijk uit komt te zien.

Nu even iets anders. Vijf weken geleden is onze zoon Leon per abuis op de bodem van het zwembad de Hoge Bomen gedoken. In eerste instantie werd er een hersenschudding geconstateerd, maar nu gaandeweg na ruim 5 weken weten wij eigenlijk wel beter. Het gaat helaas achteruit met hem en we zijn nu genoodzaakt verdere medische zorg te gaan zoeken om te bekijken wat er met zijn hoofd nu mis is. Helaas kan hij nu niet naar school of naar de sport en dat geeft direct zorg en onzekerheid. Vandaar dat ik richting het bestuur heb aangegeven dat ik het thuis eerst even op orde wil hebben en dat de focus nu even ergens anders op komt te staan. Het gezin gaat uiteindelijk voor. Natuurlijk blijf ik mijn taken wel doorzetten op de tijden dat het past en als mijn hoofd ernaar staat, dus jullie blijven mij gewoon zien komen en kunnen gewoon jullie vragen blijven stellen. Het is het vragen om begrip in deze voor ons moeilijke en onzekere tijd.

Allen een weer succes deze week en voor de jeugd even nog een week school en op naar de herfstvakantie.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.