Een weekend in maart

In een tijd dat er veel aandacht wordt besteed aan prestatie, is het fijn om te horen dat er ruimte is voor gezelligheid binnen de vereniging. Ik laat dan ook de vier wedstrijden die ik afgelopen zaterdag heb mogen bekijken voor wat ze zijn (zie de rood gekleurde vlakjes bij de uitslagen) en neem jullie mee naar een ander weekend. Een weekend in maart.

Ik was afgelopen week namelijk te gast bij de commissie die het trainingsweekend organiseert. Ik hoor jullie denken, het trainingsweekend, daar zit toch het woord trainen in? Gaat het daar dan juist niet om prestatie? Toegegeven, de woordkeuze doet vermoeden van wel en eerlijk gezegd wordt er sinds vorig jaar extra aandacht besteed aan de oefenwedstrijden die onderdeel zijn geworden van het weekend.

Maar de kern van dit weekend is toch wel de gezelligheid en het gezelschap. Er even uit met de club. In een andere omgeving, een volledig verzorgd programma, leuk doen, gek doen, slapen of niet slapen. Dat is wat het trainingsweekend maakt tot wat het is. En daar wordt je als vereniging beter van!

Het is mooi om te zien dat de vier mensen van de organisatie (Ellen, Manon, Gert-Jan en Arco) het weekend tot in de puntjes willen verzorgen. En als ik dat zo hoor, lukt dat ook. Een mooi kamphuis, voldoende ruimte voor activiteiten, een prima kookploeg en een programma waar je graag aan mee wilt doen.

Ook dat is korfbal, dit jaar even terug naar de jaren zestig. Mooie jaren. Mocht je al meegaan, een fantastisch weekend gewenst!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.