Energie

Ik ben een enorme fan van energie. Van groene energie, maar vooral van positieve energie! Hoe geweldig was het dan ook om opgeladen van vakantie terug te komen en na een kort nachtje slapen een leuk dagje in en om Villa Valto mee te maken.

Helaas begon de dag wat minder rooskleurig dan verwacht en dan vooral voor de sterren van de B1. Wat een instelling om ’s morgens vroeg gezamenlijk te ontbijten ter voorbereiding van dé wedstrijd van het seizoen, deze vervolgens te verliezen en toch de hele dag blijven kijken naar de andere team en ze daarbij aan te moedigen. Hoewel jullie niet naar het NK afreizen, is dit voor jullie ook nog geen eindstation en geloof ik in een herkansing, op een ander moment!

Waar de energie aan de ene kant even wat minder was, was deze aan de andere kant weer volop aanwezig. De C1 liet de tegenstander alle hoeken van het veld zien en liet niets aan het toeval over. Assen lonkte en De Lier gaat er naar toe! Heel mooi om te zien dat we een NK-ticket hebben verdiend en dat jullie jezelf mogen bewijzen op het NK voor C-jeugd in het hoge noorden.

Vervolgens was de positieve energie niet meer te stoppen, want ook de C2 en F2 werden kampioen en dus zat er voor VALTO 2 niets anders op om ‘gewoon even’ te winnen en ook het kampioenschap binnen te halen. Ik schrijf dit zo, omdat het er af en toe op leek, dat alles vanzelf ging. De ene na de andere treffer vloog er in en zeer verdiend pakte ’team Teun’ het ticket naar de reserve eerste klasse. VALTO 1 deed er vervolgens nog een schepje bovenop door ook te winnen, zoals op één gelijkspel na, alle seniorenteams dat ook al hadden gedaan.

Zo langzamerhand gaan we naar het einde van het seizoen, naar de zomerstop waar iedereen weer even zijn batterij kan opladen. Maar voor het zover is, zijn er nog een aantal momenten waar nog wat energie voort nodig is, maar wat ook veel energie kan opleveren. De laatste speeldag op 30 mei, er zijn nog teams die kampioen kunnen worden. Een NK voor D-jeugd dat we zelf organiseren en waarmee we VALTO en korfbal nog meer op de kaart kunnen zetten. Een einddag en een jeugdkamp.

En het avondje jeugdbestuur niet te vergeten. Ik heb al veel leuke reacties gehad van jeugd uit de D, C en B die graag willen meedenken over de vereniging en het VALTO van de toekomst. Lijkt het jou ook wel wat? En speel je in de jeugd? Geef je dan op via bestuur@ckv-valto.nl. De avond zal waarschijnlijk ergens eind mei, of begin juni worden gehouden. Wanneer precies, dat hoor je volgende week!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.