Er gebeurt genoeg binnen de vereniging!

Gelukkig zijn er mooie dingen te melden binnen Valto en laten dat nu 2 wonderen zijn die geboren zijn. Dennis en Annika Voskamp met hun dochter Lin en Laurens en Laura van der Meer met hun dochter Fem. Zo sprak ik vanmorgen opa Peter de Rijcke die natuurlijk ontzettend trots is, omdat het ook zijn eerste kleinkind is. Dat zijn de positieve dingen waar een voorstukje leuk is om mee te beginnen.

Een dikke pluim naar de TC en de trainers, omdat zij samen met de trainers door wind en wind proberen het voor de jeugd zo leuk mogelijk te maken op de zaterdagen. Ook dat vind ik het vermelden wel even waard. Natuurlijk kunnen we nog geen wedstrijden spelen, maar het heropenen van de basisscholen is alvast het begin naar hopelijk weer een nieuwe standaard. Laten we hopen dat de besmettingen nu langzaam gaan afnemen en dat we wellicht binnenkort positief nieuws te horen krijgen.

Zo jammer ook dat we buiten de Covid strijd nu ook te maken hebben met relschoppers die denken een punt te kunnen maken. Wellicht snappen ze nog niet dat 98% achter het kabinet staat en plunderen en slopen dus veroordelen. Mooi vond ik het filmpje op internet, waarbij ouders hun kind tijdens een Pownews interview wegtrekken voor de camera met de vraag waar hij in hemelsnaam mee bezig was. Zo mag ik het graag zien, waar de verantwoordelijkheid ligt , dat zij dat ook nemen. Helaas in veel gevallen gebeurt dat nog niet, maar die komen er vanwege de camerabeelden nog wel achter dat ze gestraft gaan worden. Voor nu allen weer goede week gewenst en hopelijk voor de jeugd volgende week weer echt naar school.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.