Gelukkig weer korfbal op onze velden!

Laten we eerst eens wat positiefs melden dat er afgelopen zaterdag bij de trainingen een hele grote opkomst was van jeugdleden die ook graag dus willen trainen. Dat doet niet alleen mij maar zeker ook de TC die dit allemaal met de trainers organiseert veel goeds. We snappen dat er niet veel kan en mag, maar wat er wel mag wordt dus goed op gereageerd. Het was ook een mooie zonnige dag, weliswaar koud, maar velen hadden de kou dus getrotseerd en dan worden de vele inspanningen van onze TC dus goed beloond.

Zo werd aan het begin van deze afgelopen week door een paar vrijwilligers de tent afgebroken en binnen neergelegd, hopelijk kunnen we deze bij het buitenseizoen weer gebruiken als terrasoverkapping. Een dank gaat uit naar diegene die snel reageerden en hielpen bij het afbreken. Top gedaan.

Helaas gaat volgens de berichten die nu binnenstromen de lockdown verlengt worden met wellicht 3 weken, waardoor we voorlopig nog weer niet de zaal in kunnen. Gezien het aantal positief geteste personen, wellicht de juiste beslissing. Vele huishoudens zitten weer compleet thuis aan het werk en de jeugd zitten de les van school via de laptop ook te volgen. Voor velen een hele opgave om vol te houden, waarvoor mijn respect. Het klinkt een beetje afgezaagd, maar hou vol want met de eerste vaccinaties gloort er licht in de tunnel. Succes en sterkte weer deze aankomende week op school en jullie werk.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.