Het voorjaar dient zich aan en dus willen we naar buiten!

Wat een mooi voorjaarsweer hebben we dit jaar voorlopig al gehad. Ook zaterdag was schitterend met volop zon. Nu moeten we binnen in de zaal natuurlijk de competitie nog afwerken en dat gaat lekker voor onze vereniging. Wij kunnen ons gaan opmaken voor de play-offs . Spanning alom en een mooi moment in de historie van Valto. Het ging niet makkelijk, zonder strijd geen overwinning en dat was gisteren duidelijk te merken.

Zo ook net de klassieker tussen Ajax en Feijenoord waarin volle bak strijd van de kant van Feijenoord loonde en dit tot diep in de 2e helft verdedigd werd. Uiteindelijk door 2 individuele acties van Ajax kant beloond wordt en de overwinning met zich meebracht. Dat noem ik veerkracht en dat staat ook voor Valto. Zo zag ik gisteren ook de B1 worstelen met Maassluis en werd er helaas na lang achter te hebben gestaan en de laatste 10 minuten regelmatig een nipte voorsprong toch aan het kortste eind getrokken met 18-19 verlies in onze eigen sporthal. Maar ook dit was een enorme strijd met een wedstrijd die op en neer ging , emotie met zich meebrengt en natuurlijk hadden wij graag een andere winnaar gezien.

Nu weer over op de orde van de dag, aankomende week beginnen op de scholen weer de toetsen en dus een ieder succes gewenst in de aankomende week. Op naar een mooi voorjaar dus.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.