Kampioen van Nederland

Om maar te beginnen met de meest recente ontwikkelingen, afgelopen zondag was het NK 1-tegen-1 dat jaarlijks wordt georganiseerd door onze buurvereniging CKV ONDO. Aan deze strijd, dat onderdeel is van het North Sea Tournament, deed ook onze Laurens Verbaan mee. Ik heb uit de indeling voor de kwartfinales kunnen opmaken dat het niet is gelukt om verder te komen dan de poulefase. Maar wel heel bijzonder om in zo’n spelersveld actief te zijn!

Dan naar de stand van zaken voor het NK D-jeugd 2015 dat we als vereniging organiseren op 6 juni. Daarvoor zijn al veel voorbereidingen gedaan. Het speelschema is bekend, het programmaboekje is gemaakt, de accomodaties en materialen zijn geregeld, de media is opgestart, etc. Het wordt erg leuk en met een beetje geluk ook een prima weertje. Er zijn nog wel een aantal vrijwilligers nodig, dus wil je helpen om dit evenement tot een feest te maken, laat het ons weten! Zoals het er nu naar uit ziet, komen er honderden spelers, begeleiders en supporters van de spelende teams, de wethouder komt even langs en ik hoop ook heel veel bezoekers vanuit het Westland en van VALTO zelf natuurlijk.

Er zijn echter een paar uitzonderingen, er is namelijk ook een NK voor C-jeugd in Assen. Daar gaan de spelers van onze eigen C1 best doen om Nederlands Kampioen te worden en daar gaan natuurlijk ook begeleiders, familie en andere supporters mee naar toe. Heel erg gaaf! Zet hem op!

En niet te vergeten het Provinciaal schoolkorfbaltoernooi Zuid Holland in Kinderdijk, waar ook kinderen van de Koningin Juliana School aan meedoen en daar zitten uiteraard VALTO leden bij. Ook daar dus kansen op Liers succes. Heel veel succes voor de kinderen, begeleiders en supporters die daar mee naar toe gaan.

Voor iedereen die meehelpt, meeschreeuwt, meekijkt, meerijdt en meedoet: heel veel sportplezier gewenst!

Namens het bestuur, Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.