Kansen pakken

Afgelopen zaterdag was het een prachtige dag, althans voor de teams die niet heel vroeg in actie moesten komen. De early birds moesten én op tijd hun bed uit én begonnen de dag met een natuurlijke douche. Maakt verder niet uit natuurlijk, want een beetje regen, daar moeten we tegen kunnen. De rest van de dag was zoals gezegd goed. Mooie temperatuur, prima zon en als speler kun je alleen maar genieten.

Zo ook op het terras, na afloop van de wedstrijd. In mijn geval die van Valto 9. Voor het eerst in de prille geschiedenis een thuiswedstrijd op zaterdag, op veld 1 nog wel. Na een gelijkopgaande strijd, waren het toch de vedetten van Valto’s negende die de voorsprong pakten en vasthielden. Een prima overwinning. Kansen in overvloed, gezien de winst voldoende gepakt ook. Als beloning een drankje in de zon, vergezeld van gezellige mensen en een heerlijk broodje met worst van Valto 8. Met spelende kinderen die niet moe te krijgen zijn, de ondergaande zon, nóg een drankje en nóg een broodje worst, hebben we ook het teamuitje maar geprikt voor het einde van het seizoen. Een aanrader voor andere teams trouwens. Pak die kans, nu het nog kan.

Over kansen gesproken, Valto A1 pakte hem toch niet in Scheveningen, Valto 1 ook net niet in Middelburg, maar Valto 2 wel. Hoewel het daar nog even spannend werd. De stand is in ons voordeel, wat betekent dat het tweede aanstaande zaterdag kampioen kan worden en bij winst volgend jaar de Overgangsklasse op het veld mag gaan proberen. Het zou top zijn als het eerste zich daar bij kan aansluiten, door zaterdag te winnen en de kans op een plekje in die Overgangsklasse mede daardoor weet te behouden. Alle support nodig dus!

Om de kans op een overwinning nog iets te vergroten hebben we Valto D5 ingevlogen. Zij hadden nog het oplopen tegoed van de zaal, waarin een wedstrijd werd verplaatst. We doen het nu dus een keer op het veld. Met oplopen, omroepen, live stream en veel publiek. De D5 verdient het overigens ook wel, want ze gaan aan kop in hun poule en hebben zelfs een grote kans om zaterdag het kampioenschap een stuk dichterbij te brengen.

En mocht je de kans op een topdag nu echt een stuk willen vergroten, koop dan nog even snel wat loten. Uiterlijk dinsdag moet het geld binnen zijn, zodat we zaterdag tot loting kunnen overgaan. Dus ook daarvoor kom je natuurlijk naar Villa Valto. We gaan er een gezellige dag van maken.

Tot dan!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.