Kerstgedachten

 
Even bijkomen, even rust, even de tijd nemen voor gezelligheid en de anderen in je leven. Althans, dat hoop ik. Terwijl ik dit schrijf op Kerstavond, met de feestdagen voor de deur en uitkijkend naar het nieuwe jaar, besef ik ook dat er mensen zijn die dit niet hebben, niet willen of niet kunnen. Mijn gedachten zijn ook bij hen en ik hoop dat er toch ergens iemand is die ze opzoekt, helpt of zin geeft. Zodat zij ook een fijne tijd mogen hebben. Dat wens ik dan ook voor een ieder!
 
Het is toch vreemd dat ik dit zeg op deze avond en niet iedere week. Misschien komt het doordat dit speciale dagen zijn. Dagen waarop je daadwerkelijk tijd neemt om even na te denken, terug te kijken en vooruit te zien. Het jaar aan je voorbij laten gaan, herinneringen ophalen van alles wat er dit jaar is gebeurt. Op de club en daaromheen. Hoogtepunten, dieptepunten en alles daar tussenin. Weet je wat, ik schrijf ze gewoon weer op, want ook 2017 was me weer een jaar! Wil je ook nog een keer terugkijken? Kom dan naar de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2018 om 19.00 uur. Het kan zomaar je eerste ingeloste goede voornemen voor 2018 zijn.
 
Je laatste ingeloste goede voornemen van 2017 kun je overigens ook nog inlossen. Misschien is dat wel het meedoen met Valto-a-Gogo. Dé pub-quiz-alike-spelshow die ieder jaar weer vol verrassingen zit en prima past tussen de dagen vol gezelligheid, spelletjes, een drankje, een hapje en samenzijn. Ik ben benieuwd of de top-2000-trainingen van de afgelopen tijd zijn vruchten af gaan werpen. Laten we het hopen!
 
De laatste wedstrijden van 2017 zijn gespeeld, als je nog naar Valto-a-Gogo komt zie ik je daar, als je nog maar de Korfbal Challenge gaat wens ik je veel plezier en ik hoop iedereen in goede gezondheid de hand te schudden tijdens de nieuwjaarsreceptie, inclusief het terugkijken en de bijtjes-quiz.
 
Namens het bestuur,
Hele fijne dagen gewenst!
 
Jan Jaap Elenbaas

 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.