Klussen

Voorjaarsvakantie. Ideale tijd om te klussen. Buiten is het nog winter (hoewel, de helft van de vakantie bestond uit lenteweer) en binnen is het goed toeven. Of het nu een carnavalswagen is, een opknapbeurt van de kantine of een stel slaapkamers, soms moet het gebeuren en dan moet het ook af.

Vandaar misschien ook mijn korte bijdrage deze week, met de aandacht voor een grote klus die er aankomt. Nu iedereen terug is van wintersport, een weekje naar warmer oorden is geweest, de klusjes thuis heeft afgerond of de economie draaiende heeft gehouden door gewoon door te werken, is het tijd voor de voorbereidingen op het voorjaar en de zomer. Dat betekent tuinieren en dat betekent weer potgrond en tuinaarde. En dat … jawel, vraagt om een potgrondactie.

Dit jaar is deze iets anders van opzet. We hebben er voor gekozen om de verkoop alleen nog online te laten verlopen, maar de thuisbezorging wel te blijven doen. Je kunt alweer bestellen in de webshop en de zakken worden op 29 of 30 maart bezorgd. Voor die bezorging hebben we natuurlijk wat sterke leden, ouders, andere familie, vrienden of vriendinnen nodig. Dus mocht je op één van deze dagen een gaatje hebben, laat het ons weten. Ons is in dit geval Richard van Dasler en Marco Lansbergen. Zij hebben de actie dit jaar op zich genomen. Op de website lees je hoe en wat!

Het wordt vast weer een hele klus, maar de voor- en achtertuinen in De Lier hebben ons nodig!

Alvast een fijne lente gewenst.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.