Met het bord op schoot

Zondagavond, even voor zeven uur, druk weekend achter de rug en met het bord op schoot, voor de TV, studio sport kijken en de samenvattingen afwachten van het voetbal. Totaal gemist, hoewel ik ze normaal eigenlijk ook niet echt kijk. Meekijken is misschien beter, bij ons zijn de rollen omgedraaid thuis. Miranda kijkt voetbal. Ik kijk mee. Soms.

Afgelopen zaterdag had ik een dubbel gevoel. Ik was heel even op het sportpark, om te zorgen dat ook het vroegst vertrekkende team de attentie voor de scheidsrechter kom meenemen. En dat was geen jeugdteam dit keer. Iedere speler van Valto 3 waande zich even een jaar of 7 toen de auto’s om 8.15 het parkeerterrein verlieten. En de attentie? Dat was een mooi, door Marije samengesteld groentepakketje van Rijk Zwaan. Typisch Westlands, typisch Valto. En natuurlijk niet alleen in de afgelopen week, maar voor het gehele seizoen: #scheidsbedankt!

Heel even op het sportpark dus, maar snel weer weg. Bruiloft. Ook leuk, wat zeg ik, een geweldig feest! Maar ik moest de uitslagen, kampioenen (gefeliciteerd Valto F1, E2 en C1!) en wedstrijden vanaf locatie beleven. En met dat zonnetje aan de hemel, maar niet langs het veld, is dat toch anders. Gelukkig heeft het stream team weer puik werk geleverd en mij (en de rest van de familie) voorzien van de beelden. Met het bord op schoot bekeken we de mooie overwinning van Valto 2 en het spannende gelijkspel van Valto 1 tegen de koploper. Goed werk!

Ook goed werk werd er geleverd door de feestcommissie. Op de beelden zag ik een mooi, vol terras. Tegenstanders bleven hangen, dagschotels gingen als warme broodjes over de toonbank begreep ik en als we het dan toch over banken hebben, bij een Oktoberfest horen natuurlijk lange tafels en banken en dat is precies wat de inrichting van Villa Valto (ook wel Partyzelt Valto) compleet maakte. We konden het niet laten nog even om een hoekje te kijken aan het einde van de avond. De laatste Lederhosen en geruite bloesjes waren nog aanwezig, maar het Fest was aardig uitgedund. Een mooi einde van een mooie dag.

Nu eerst herfstvakantie. Misschien wel iedere avond lekker met het bord op schoot, maar ook even bijkomen om daarna weer de zaal in te gaan. Maar niet voordat we de Algemene Ledenvergadering hebben gehad op 23 oktober, jullie komen toch ook? En daarna met (voor mij dan om naar te kijken) indoor Beachkorfbal waar Valto met 4 teams aanwezig is. Jullie horen nog wat daar van terecht is gekomen. Fijne vakantie!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.