Nagenieten op een schitterende speeldag

Het is zondagmiddag 16:00 en ik ben net terug van een feest van een stel dat 50 jaar getrouwd is. De telefoon gaat en de WOS aan de telefoon. Of ik even in de uitzending wil komen bij WOS sport om over Valto te praten. Er zijn diverse vragen gesteld over waar  we staan met Valto in de breedte van de vereniging. En of iedereen doorgaat volgend seizoen. ONDO was ook gesproken, daar stoppen er dus 7 uit de selectie. Ook over normen en waarden binnen en buiten de lijnen.

Ook vandaag is het wederom schitterend weer, wellicht een beetje te. Maar klagen doen we niet, het heeft lang genoeg geduurd voordat het mooi weer werd in Nederland. Nu genieten we er met volle teugen van. Zaterdag was een mooie volle dag bij Valto, waarin Rijkzwaan een groene zaterdag had geregeld, dus konden we met het warme weer  genieten van mini paprika’s, mini tomaten en mini komkommers. Ze lagen op verschillende plekken op het terras en in de kantine voor het grijpen en daar maakten vele bezoekers gebruik van. Tevens had Frans Voskamp ervoor gezorgd dat alle jeugdleden en hun tegenstanders een ijsje konden eten na de wedstrijd. Ook hier is veelvuldig gebruik van gemaakt. Mooie acties waarvoor natuurlijk onze dank namens Valto.

Na de wedstrijd van V1 en de huldigingen van de selectie en de A1, kreeg Roy v/d Sar de gelegenheid om de sfeer op het terras erin te gooien. Dat lukte prima, er werd zelfs ook polonaise gelopen. Als laatste natuurlijk de uitslag van de loterij. Nadat een aantal personen gelukkig werden gemaakt met een prijs,  werden de schnitzels geserveerd. Nog 1 speelronde te gaan en dan is het tijd voor de einddag op 24 juni. Allen succes die a.s week de toetsweek ingaan. En wellicht tot a.s zaterdag.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.