Niets gebroken?

De afgelopen week was het voorjaarsvakantie en dat was te merken ook. Ik had soms het idee dat wij de enige waren die thuis zijn gebleven dit voorjaar. Helemaal toen bleek dat afgelopen weekend iedereen die terug was gekomen, zijn of haar belevenissen wist te vertellen, dan wel op Facebook plaatste. Het zag er in ieder geval allemaal top uit, ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben gehad en voor veel mensen hoop ik dat ze niets gebroken hebben met (après)skiën of snowboarden.

Gelukkig bleek zaterdagmorgen dat niet iedereen er tussenuit was geknepen. De teams die moesten spelen, waren veelal aangevuld met invalspelers en reservezitters en bij de tegenstanders bleek dat niet anders. Zo zijn de meeste teams de voorlaatste competitieronde wel doorgekomen, met 5x verlies, 5x winst en als bonus 1x winst met een monsterscore. Bij de F1 werd het 10-33, goed gedaan, jullie zijn ware kampioenen! 

Nog even en we gaan de tweede helft van de veldcompetitie weer in. Nog even, want we hebben nog wat voor de boeg de komende weken, voordat op 1 april (geen grap) de wedstrijden om het ‘eggie’ weer beginnen. Je hebt namelijk nog heel even de tijd om de laatste zakken portgrond en tuinaarde te verkopen, of mensen er op te wijzen dat we nog 4 verschillende zakken extra aanbieden in de webshop. Oh en de gerse Valto-plu niet te vergeten, je support er Valto mee én hij houdt regen tegen! Daarna gaat de jeugd gezellig bowlen (daar verkoop je dus die potgrond voor) en gaan de junioren/volwassenen nog één keer los in de sporthal. Niet alleen tijdens hun wedstrijden, maar ook in de derde helft, bij Vreeloo in de kantine. We maken er met z’n allen een mooie zaalseizoen-afsluiter van en krijgen daar als vereniging gewoon 10% van de baropbrengst voor. Komt allen! Ski-pas niet verplicht.

Tenslotte kunnen we even ‘bijkomen’ op het trainingsweekend en ons opmaken voor een mooie sjouw-, speel- en feestdag op 25 maart.

Summer, here we come!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.