Nummer 9

Paniek in de tent van VALTO zaterdag. Na de tweede gewonnen oefenwedstrijd van het negende, bleek nummer 9 te ontbreken. Een deel van de spelers was al huiswaarts en het andere deel boog zich over de vraag waar nu dat shirt was. Het zou toch niet gebeuren dat uitgerekend het team van de voorzitter de eerste was die een shirt kwijt zou raken? Gelukkig bleek dat nummer 9 helemaal niet op één van de shirts stond en dat alles goed en wel was.

Over de nieuwe shirts, of beter de nieuwe kleding gesproken, die werd afgelopen zaterdag aan ieder team uitgereikt in ruil voor de oude kleding en een foto door Aileen. Samen met Ramona, Sandra en Esther van de kledingcommissie heeft zij de gehele dag in Villa VALTO gebivakkeerd. Een groot compliment dus voor de dames die alles superstrak hebben geregeld, van het passen tot het uitdelen.

De fotoshoot begon overigens al op donderdag. De selectie had het voorrecht om als eerste de nieuwe kleding in ontvangst  te nemen, maar niet zonder tegenprestatie, want zij hadden een extra foto te nemen. Een stoere foto, waarmee de banieren in de sporthal gevuld kunnen worden. Ik heb even een sneak preview gehad en moet zeggen dat de fotografe zich heeft overtroffen. Verder ga ik er niets over zeggen, dat zien jullie vanzelf wel. Dat wil zeggen, als je in de sporthal komt om de wedstrijden van VALTO te bekijken.

Maar gezien de opkomst van publiek afgelopen zaterdag, denk ik dat dat wel goed komt. En die ‘negende man’ is wel echt belangrijk. Als die opkomst van zaterdag garant staat voor het spel en de doelpunten dit weekend, dan gaan we nog wat beleven! De aanwezigen hebben naast de wedstrijden natuurlijk ook de presentatie van de nieuwe kledinglijn kunnen zien. Niet alleen de teams die ze die dag hebben zien spelen, maar ieder shirt, broekje, rokje, inschietshirt of trainingspak en tas van ieder team. Van elke ploeg was er een vertegenwoordiger die kwam oplopen en zo kon het publiek genieten van de complete oranje textielinventaris. Ik genoot in ieder geval met volle teugen.

Ik zie het in als een nieuwe mijlpaal binnen de club. Het is namelijk niet zomaar iets dat de gehele club nu in mooie, nieuwe kleding loopt. Kleding van het merk Adidas, geleverd door sportshop.com. Tot de laatste dag zijn zij nog bezig geweest om alles op tijd af te krijgen. “Ze konden bij ons even geen oranje meer zien”, aldus directeur Robert Jan Peters die persoonlijk het feestje mee kwam vieren. Een compliment voor onze club, want er zijn veel, heel veel shirtjes geleverd. En ieder shirt is voorzien van een sponsor en daar willen we natuurlijk de sponsors voor bedanken. En al het werk dat Marco, Dennis, Hans en Michiel er in hebben gestoken.

Al met al, een hele mooie dag, een bijzondere mijlpaal en een van de beste All-Day-VALTO’s ooit. Die krijgt een dikke 9, misschien wel een 10!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.