Oranje boven

Koningsdag, een dag waarop de kleur oranje veel te zien is. Een dag die ook een beetje voelt als onze dag, want wij zíjn oranje. Iets dat wij zelf, maar ook onze tegenstanders duidelijk wordt, als je door de vernieuwde gang loopt naar de kleedkamers toe. Gras op de grond met daarboven oranje/zwarte muren. Erg gaaf en erg indrukwekkend. En misschien een tikkeltje intimiderend. Maar vooral weer goed gedaan door het klusteam en sponsor Lagerwerf Wonen.

Het voelde ook een beetje onze dag, omdat we er live bij waren, met streamteam & co. Het was namelijk code geel. Niet alleen vanwege het mogelijk slechte weer, maar vooral in het water, daar waar de badeendjes hun race van het jaar hielden. En wat voor een race! Scholen en verenigingen uit De Lier hadden eendjes gekregen of gekocht en maakten daarmee kans op mooie prijzen. Het spektakel werd aan elkaar gepraat door niemand anders dan onze Dennis, de zichtbaar vermoeide eendjes werden opgevangen door André en alles werd vastgelegd en de wereld in geslingerd door Thom, Steven en Rick. Mooie beelden van een mooi initiatief van het Oranje Committee, dat hiermee een milieuvriendelijke stap richting de toekomst heeft gezet. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Overigens is het streamteam nog op zoek naar versterking. Volgend jaar willen we het nóg iets professioneler aanpakken, weer een stapje verder. Maar niet altijd komt het lekker uit voor de teamleden, want iedereen heeft zo zijn eigen wedstrijden. Daarnaast zoeken we ook nog een omroeper bij de wedstrijden van Valto 1. Iemand die de doelpunten kan omroepen en meteen ook het voorstellen van de teams op zich kan nemen.

Tenslotte het Nederlands Kampioenschap nog maar eens aanhalen. Ook iets met oranje, rood, wit en blauw. Ook iets met spektakel en feest. Er zijn al heel veel helpers, maar er kunnen er nog voldoende bij. Dus als je als ouder of vriend van Valto iets wil bijdragen aan de vereniging, is dit je kans! Je hoeft maar een deel van de dag te helpen en kunt vervolgens genieten van de wedstrijden, het vermaak op het horecaplein of een drankje na afloop bij de afterparty. Overigens, nodig vooral je vrienden en familie uit voor de wedstrijden of, als ze niet eerder kunnen, voor de afterparty! Toegang is gratis na 19.00 uur.

Laten we er een mooi feestje van maken op 22 juni. En daarvoor trouwens ook, er komt nog een loterij tijdens één van de thuiswedstrijden van de selectie. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd de dagschotels, erg gezellig om te blijven eten in de Villa. En niet te vergeten het WK 2tegen2, het Priva Schoolkorfbaltoernooi en de einddag niet te vergeten op 29 juni. Maar eerst, hét feest voor de jeugd, 2 of 3 dagen op het Melior Jeugdweekend. Heel veel plezier en kom terug met mooie verhalen en nieuwe vriendschappen. Geniet ervan!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.