Oranje, oranje, alleen maar oranje

Het was een mooie dag afgelopen zaterdag. ’s Ochtends vroeg scheen de zon en liep de temperatuur al aardig op. Zo hoog dat je bijna zou vergeten dat we al in de zaal spelen. Een seizoen dat traditiegetrouw wordt afgetrapt met All Day Valto en Vreeloo geheel oranje kleurt.

De jongste spelers mochten aftrappen en vanaf 9 uur was het een drukte van belang en speelde iedereen zijn of haar oefenwedstrijd. Op zo’n dag is het geweldig om te zien hoe groot de vereniging is. De tijd dat het gehele programma goed past op één dag in twee sporthallen is bijna voorbij, ik ben benieuwd hoe we dat volgend jaar voor elkaar gaan krijgen!

Er zat wel een gat in het programma, een lege plek zonder wedstrijd. Onze A1 stond namelijk in de finale van de Haagse Korfbaldagen. Een uitzonderlijk goede prestatie, waardoor ze uiteraard hun wedstrijd in De Lier moesten laten schieten. Helaas werd er niet gewonnen, maar dat maakt de prestatie er niet minder om. Daarom hulde voor onze helden, top gedaan!

Hulde was er ook voor de 4 jeugdteams die in de eerste helft van het veld kampioen zijn geworden. Achtereenvolgens werden de jongens en meisjes van de B1, D1, D3 en F1 naar voren geroepen en gehuldigd voor het massaal toegestroomde publiek, dat daarna sportief bleef hangen voor de wedstrijd van het Valto 1 tegen Fluks 1. Zij lieten op hun beurt zien dat ze klaar zijn voor het zaalseizoen, met dubbele cijfers werd er gewonnen!

Al met al een mooie dag en ik hoop dat alle teams er klaar voor zijn. Aan iedereen dan ook een sportief en bessurevrij zaalseizoen gewenst. Zet hem op!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.