Uitnodiging thema-avond: Iedereen kan communiceren!

communicatie

 

We communiceren wat af met elkaar. Twitter, Facebook, Instagram, BijBlijver, website, langs de lijn tijdens een wedstrijd of aan de bar na de training: er zijn zoveel momenten waarop we over Valto praten. En elke keer is dat een kans om Valto positief in het nieuws te brengen. Bij elkaar, bij ouders, sponsors, publiek, toekomstige leden, lokale media en politiek…

Zoveel kansen dus om Valto positief in beeld te brengen: binnen én buiten onze vereniging. Maar benutten we die kansen wel altijd? En doen we dat dan op de Valto-manier? Of… doen we eigenlijk maar wat? En hoe zou het dan beter kunnen? Daarover zouden we graag eens met jou praten. Want iedereen kan communiceren, dus jij ook!

Daarom organiseren we een thema-avond waarop we samen met jou eens van gedachten willen wisselen over de manier waarop we communiceren bij Valto intern en extern beter kunnen organiseren. Je bent van harte welkom maar je moet je wel even opgeven van te voren, dan weten wij wie er komt!

Deze avond is voor leden, maar ook voor ouders of ‘aanhang’: ben je (beroepsmatig) geïnteresseerd in het thema communicatie, dan ben je van harte welkom!

Waar: Villa Valto
Wanneer: maandagavond 10 november, 20.00 uur
Aanmelden (vóór 3 nov.) bij: michielvdbos@msn.com

“Communicatie bij Valto” maakt onderdeel uit van het KNKV Focus project. De stuurgroep Communicatie bestaat ui: Ellen van der Haagen; Marjo Hoogebrugge; Arie Dijkstra; Rosanne van Staalduinen; Michiel van den Bos en Antoinette Hanemaaijer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.