Rustweek, opladen voor het zaalseizoen

Afgelopen week was het even rust voor veel teams. Voor sommigen stond er nog een wedstrijd op het programma, anderen waren een weekje weg in de herfstvakantie.

Inmiddels is het oefenprogramma gestart, VALTO 1 heeft de eerste wedstrijd in de Haagse Korfbal Dagen gespeeld. Dat is nu niet direct oefenen, maar 2 x 20 minuten volle strijd en een goede krachtmeting met andere ploegen. Afgelopen zaterdag werd ruim gewonnen van ALO onder toeziend oog van een goed gevulde tribune. Leuk om te zien dat al die VALTO supporters naar Den Haag zijn gekomen! Uiteraard hopen we iedereen weer te zien op maandagavond, wanneer we tegen Weidevogels aantreden. VALTO A1 speelt aanstaande woensdag tegen De Meervogels haar eerste wedstrijd in sporthal Essesteyn (Voorburg). Ook jullie veel succes gewenst!

Afgelopen weekend is er, in de nacht van 25 op 26 oktober, ook nog gekorfbald in De Lier. Het blijkt dat deze sport nog veelzijdiger is dan ik dacht. Speciaal voor de Wintertijd Challenge opende het zwembad haar deuren voor de waterkorfballers die daar hun best deden voor de wedstrijden en de actie waar het om draait: Spieren voor Spieren. Ik hoop dat iedereen het leuk heeft gevonden en niet onbelangrijk: dat er veel geld is opgehaald voor dit goede doel. Lotte, Nikki en ook Michiel bedankt voor het organiseren van dit evenement. Ik heb begrepen dat er al meer dan het doel is opgehaald, hulde!

Tot slot nog de herinnering voor aanstaande zaterdag, All Day Valto! Het beloofd weer een mooi en gezellig programma te worden met alle teams die hun laatste oefenwedstrijd thuis spelen. Laten we het zaalseizoen goed beginnen, tot dan!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.