Share the love

De rode rozen gingen dit weekend weer als zoete broodjes over de toonbank. De wereld maakte zich weer op voor Valentijnsdag, de dag van de liefde met een enigszins commercieel sausje. Als nuchtere Westlander vraag je je dan al snel af waar dat allemaal goed voor is, maar dan merk je dat enige aandacht voor je geliefde best wel gewaardeerd wordt en ach, wie kan er nu eigenlijk tegen een dag zijn waarop een typisch Westlands product centraal staat en voor een hele goede prijs wordt verkocht?

En dan denk je verder, want waar groeien die bloemen eigenijk in? Juist: potgrond en tuinaarde! En daarom lieve leden, na dit bijzonder foute bruggetje, vraag ik uw aandacht voor een topproduct wat onze vereniging weer een financieel steuntje in de rug en uw tuin een natuurlijke boost kan geven. En uiteraard ook die van uw geliefde buren, familie, vrienden en kennissen. En het mooie is, heel veel makkelijker kunnen we het dit jaar niet maken!

De bestellingen worden namelijk opgenomen door jeugdleden, die aan de deur komen om te vragen naar de wensen. Met maar liefst keuze uit 6 verschillende soorten producten. En als er niemand thuis is, komen ze gewoon nog een keertje langs. Mocht het dan nog niet gelukt zijn, dan is het alsnog mogelijk om online te bestellen, gewoon vanuit de luie stoel op ckv-valto.nl. Bezorgkosten? Daar doen we niet aan. Sterker nog, indien gewenst bezorgen we het gewoon tot in de achtertuin. Of we leggen het voor de deur, als er niemand thuis is. En dat op 12 maart, precies op tijd voor de lente en het mooie weer, waarin alles weer tot bloei komt.

Dus bij deze mijn oproep. Doe het niet alleen voor Valto, doe het een beetje voor jezelf, maar doet het vooral ook voor de medemens. Gun een ander ook een mooie tuin dit jaar. Zegt het voort, geef het door.

Share the love, share the potgrond!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.