Van alles wat

20170116-Stukje-voorzitter

De vereniging is een combinatie van veel, heel veel. Als je even stil staat en om je heen kijkt bij Valto, merk je al snel op dat er gewoon heel veel gebeurt. Zichtbaar en onzichtbaar. We denken er soms niet over na, maar het is één groot web van activiteiten.

Een tot vrijdagavond onzichtbare activiteit bijvoorbeeld, was de “Hollandse Avond” voor de B & C jeugd. Ik kan jullie melden dat daar ontzettend veel tijd, energie, denkwerk en lol in is gaan zitten. Niet door mij, maar door een fijne club vrijwilligers die samen activiteitencommissie vormen. In het diepste geheim werd de avond voorbereid en de nodige medeplichtigen werden ingeschakeld. De avond had op het moment suprême ineens niets Hollands in zich en de aanwezigen jeugd veranderde plots in rechercheurs, waar menig teambuilding expert een puntje aan kan zuigen. Fantastisch om te zien! Dikke pluim voor de organisatie en hulptroepen. Verderop in de Bijblijver over deze ‘zaak’.

Een tot zaterdag door mij onbezocht stukje Zeeland was weer iets totaal anders. Na de wedstrijd van Valto E1 in Den Haag en via een kleine de-tour langs het Watersnoodmuseum, kwamen we met de familie aan bij het inmiddels in duisternis gehulde Middelburg. Daar liepen de wedstrijden iets uit de tijd, zodat we nog even op adem konden komen voor de krakers die avond. De selectie speelde namelijk tegen Swift. We hebben mooie duels gezien met strijd en helaas niet alle punten mee naar De Lier. Valto 2 heeft goede zaken gedaan in het Middelburgse door de overwinning met strijd naar zich toe te trekken. Valto 1 hoopte dat evenzo te doen, maar ging helaas strijdend ten onder met één zuur puntje verschil. Op de busreis terug werd er overigens niet minder om gegeten, als ik de Snapchat van Frank mag geloven.

Al met al een wisselend weekend, uiteraard bedoel ik dan niet alleen de verlies- en winstpartijen, maar ook de verscheidenheid aan activiteiten binnen de vereniging, binnen Valto!

Daar kan ik zeker weer een week op teren.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.