De Hollandse avond liep toch even anders …

Afgelopen vrijdagavond (de 13e) was de B en de C jeugd uitgenodigd voor een gezellige Hollandse avond in de Villa. De kinderen kwamen rond 18.00 uur binnen in een Hollandse Villa.

Al snel bleek dat deze avond toch anders zou gaan lopen…..

Met knipperende lichten, vuurwerk knallen en diverse geluidseffecten (waar duidelijk schoten te horen waren) zagen de kinderen de lichtmast op het veld aangaan.

En wie lag daar op het veld … Frank de Rijcke …

Gelukkig waren Joop van de Eijk en Martin Valstar in de buurt om het wezenloze lichaam van het veld af te dragen. Jan Jaap sprak de kinderen toe en vroeg hen om hulp. Er waren namelijk 5 verdachten aangehouden en de kinderen mochten hen gaan ondervragen. De kinderen gingen aan de slag, met hulp van Sharon Prins en Annemiek Lagerwerf, om de nodige aanwijzingen te vinden en de vragen op papier te zetten voor de ondervraging. Tussendoor kregen de kinderen ook nog een 3 gangen menu aangeboden (verzorgd door het fantastische keukenteam: Nick Voskamp, Mandy Boeters en Anita Herbert).

De verdachten zaten opgesloten in donkere kamers en ze hadden alleen een zaklamp bij zich. Best eng om zomaar een donkere kamer binnen te gaan. Er werd wat afgegild en de verdachten werd het vuur aan de schenen gelegd.

Aan het eind mochten de kinderen een formulier invullen waar ze de dader bekend maakte en zijn/haar motief. Tevens werd er gevraagd wat de motieven waren van de andere verdachten.

Mocht u willen weten wie de dader was, kijkt u dan maar eens goed naar de foto’s van de verdachten… De kinderen weten het antwoord!

Na de ontknoping werd er nog gezellig met elkaar na gekletst en kon er terug gekeken worden op een spannende, verrassende en gezellige avond!!

Met grote dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor deze avond. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

Hartelijke groeten,
De Activiteiten Commissie

verdachten-hollandse-avond

 

Hollandse avond B en C jeugd

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.