Van binnen naar buiten

Een iets wat zakelijk stukje dit keer. Hoewel … niet voordat ik alle kampioenen van het zaalseizoen heb gefeliciteerd met hun eerste plek. Ik weet dat er nog wat inhaalwedstrijden komen, maar weet niet of daar ook nog kampioenen uit kunnen komen. Hoe dan ook, ik weet wel dat we deze kanjers gaan huldigen op 25 maart, tijdens de “Summer Here We Come” zaterdag, na de wedstrijd van Valto 1.

Om in stijl afscheid te nemen van de zaal, hadden we nog twee mooie momenten. Aan de ene kant de winst van de gehele selectie op IJsselvogels en dus de volle 4 punten in De Lier, met anderzijds (aansluitend) een gezellig, sfeervol, ouderwets Valto-in-Vreeloo-feestje. De muziek was goed, het eten was lekker, evenals de speciale biertjes. De meter ging naar de kampioenen van Valto 6, de bitterballen waren er voor iedereen en om 02.00 uur ging de deur op slot. We laten de zaal achter ons en richten de blik op het veld.

Nu dat moment aanbreekt en we weer gebruik kunnen maken van onze eigen Villa Valto, wil ik iedereen graag weer alert maken op de volgende zaken.

  • Palen en standaarden opruimen na gebruik, in de daarvoor bestemde plaatsen. Het laatste team ruimt het veld op. De losse palen die dan nog gebruikt worden ruim je na gebruik zelf op.
  • Ballen verzamelen en opruimen. Ballen kwijtraken is om problemen vragen.
  • We zetten geen stoelen op het veld en al helemaal geen tafels. En als je denkt dat de je in dug-outs lekker droog zit, dan klopt dat, maar toch is hij alleen bestemd voor reserve spelers en coaches. We gebruiken er zelf één, de ander is altijd voor de tegenstander.
  • Ook nemen we geen drank/glaswerk mee op het veld. Achter het hek is geen probleem, maar neem het lege flesje of kopje wel weer mee.
  • Het EHBO-hok is alleen voor de verzorgers of hulpbehoevenden en degenen die daar toestemming voor hebben om te trainen.
  • Let op de roosters voor de bar, schoonmaak en scheidsrechters. Kijk iedere week in de Bijblijver of op de website of je bent ingedeeld. We zijn als Valto zeer afhankelijk van al onze vrijwilligers: laat elkaar dan ook niet in de kou staan!

Laten we er weer een gezellig, sportief en mooi buitenseizoen van maken!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.